Фото без опису

Дружба - це велика сила…

       Наприкінці липня, коли літо досягає свого апогею: сонечко — найяскравіше, водичка — найтепліша, а морозиво — найсмачніше — світ відзначає прекрасне свято — Міжнародний день дружби.

   Так і це свято не лишилось осторонь Кам’яномостівської громади , яка  відсвяткувала свято Дружби на площі сільського клубу села Катеринки 29 липня . Розпочалося свято гарними словами та піснями про дружбу на святі панував гарний, веселий настрій.

    Оскільки  ми українці співучий та дружній  народ  і нас об’єднує пісня, тому для жителів громади завідуючими сільських клубів Крижановською А. Д. та Бралковською С.С. було влаштовано  шоу - програму  «Караоке біля клубу». Жителі громади мали змогу проявити свій талант та показати свої творчі здібності. Також на свято завітали жителі с. Кримки з запальним «Циганським танком».                                                                                                                         

    Для розпіву звучала чудова українська  пісня «Червона рута»,  громада активно та із  захопленням  проявляла свої здібності до співу,але все ж таки  було обрано п’ять  учасників, а саме : Андрієвська  Світлана , Тікун Тетяна , Бондарюк  Анастасія , Болеско Дана та Сузинович  Валерія. Учасники швидко визначились з вибором пісень і було розпочато перший тур. Оплесками громади учасники відбирались до наступних турів, за такою запальною та активною грою час спливав непомітно . Не з чулися   як і гра добігла фіналу .

  До фіналу дійшли Бондарюк  Анастасія та Болеско  Дана , де перемогу отримала за кількістю зібраних коштів  Дана. Всі учасники шоу – програми отримали цінні подарунки  та кошики від торгової марки «Сільський смак». Було обрано найактивнішого вболівальника Багнюк Карінку , яка також отримала цікавий подарунок.

 На завершення святкового дійства було влаштовано дружній  флеш – моб, під назвою «Ми танцюємо танок дружби». Святкування Дня дружби продовжилося дискотекою під відкритим небом .

Щиро дякуємо громаді за активну  позицію та участь у святі . Дякуємо Олексію Папіровнику за чудові фото та відео нашого  караоке біля клубу.  Таке свято в  громаді було проведено вперше , завдяки  завідуючим клубів воно принесло всім  жителям масу задоволення , тому , що було організовано на належному рівні.    

    У нашій громаді, ми можемо стверджувати, що дружба дійсно не має меж. Ці унікальні людські взаємини виступають справжнім двигуном толерантності, зміцнення життєствердних ідей, обміну культурних традицій і досягнень в ім’я миру та розвитку. У цей День ми приєднуємося до привітань на адресу всіх наших друзів! Бажаємо Вам радості і міцної дружби! З Міжнародним днем Дружби Вас і Ваших друзів!