.               Коли у небі сонечко

                А в полі, лузі квіти розцвітають,Фото без опису

                Тоді вас всіх із цим прекрасним  святом -

                З днем захисту дітей завжди вітають.

 

    Щороку у перший літній день, ми відзначаємо радісне свято – День захисту дітей. З цієї нагоди було проведено на території Кам’яномостівської сільської ради урочисті заходи.

с. Кримка

  1 червня 2017 року до Дня захисту дітей в селі Кримка було урочисте відкриття дитячого садка «Пролісок». Цей день жителі села Кримки  чекали з особливим нетерпінням. Він запам’ятається мешканцям села не просто як сонячний літній день, але і як день відкриття  дитячого садка «Пролісок». Ця довгоочікувана подія стала справжнім святом для дітвори та їх батьків. Сільський голова Кам’яномостівської сільської ради Ляхов О.Т. привітав  всіх дітей і їхніх батьків та порадував дітвору солодкими подарунками.

  Після урочистого відкриття дитячого садка, свято було продовжено на площі біля сільського Будинку культури який підготувала зав. сільським будинком  культури  Бралковська С.С. . В програмі було: святковий концерт , розважальна програма для дітей з іграми та конкурсами,  дітей розважав веселий клоун Бімбо, також діти розмальовували асфальт та пригощались  безкоштовним морозивом від приватного підприємця  Бабич Н. Т.

Директор ПСП «Партизанська іскра» Кульчицький В.В. надав спонсорську допомогу для придбання призів на конкурси та для святкового оформлення  свята.

                                      С.  Бралковська зав. сільським будинком  культури

с. Катеринка

  3 червня, в с. Катеринка, на площі біля сільського клубу відбулося чудове свято, яке зібрало майже всіх діток нашої громади. Тут панував гарний святковий настрій,  приваблювала красивими декораціями сцена, звучала весела музика.  Це чудове свято організувала завідуюча сільським клубом Крижановська А.Д., яка підготувала для дітей цікаву програму, з конкурсами та розвагами, за якими час спливав непомітно. Розпочалося святкування невеличким концертом, який відкрили двоє ведучих – Бойчук Анастасія та Коваль Аліна.  До присутніх діток з найкращими вітальними словами звернувся сільський голова Ляхов О.Т.  Потім на сцені відбувалося театралізоване дійство з котом Леопольдом, якого так вправно зіграв Зеленюк Максим, та двох мишок Піка та Міка (роль яких виконали Коновальчук Юля та  Козін  Никита).  Щирими оплесками зустрічали вихованців дошкільного відділення Катеринківського НВК та дитячого садка  «Калинка» селища Кам’яний Міст, які порадували всіх своїми віршиками та запальними танцями.  На свято до дітей також завітало Літо (Нікіфорчук Аліна), яке загадало діткам загадки. Всі гуртом дружно їх відгадували.

   Наприкінці свята всіх діток порадували безкоштовним морозивом. Завітали на свято аніматори в ролі Фіксиків, які подарували дітям бульбашкове шоу.                                 Всі учасники свята були розфарбовані у квіточки, метелики та різних звірят. Приніс велику радість діткам батут, їзда на машинках та солодка вата.

  Директором  Кам’яномостівської публічної бібліотеки  Кучмій Н.П. та завідуючою  Катеринківської  бібліотеки-філії    Бойчук Н.М.  було влаштовано виставку нових сучасних книг для дітей. Діти зацікавлено переглядали нові видання.

  Було проведено конкурс на кращий малюнок. Діти-переможці отримали подарунки.

  Спонсорами даного свята стали  директор ПСП «Калина» Лимонченко С.О., директор ФГ «Король» Король С.М. та підприємці Бондаренко Л.Г, Васіліна К.О., Грищенко Г.П, Рибак В.А., Романенко О.М.

 

                                          А. Крижановська  зав. сільським будинком  культури

 

с. Кам’яний Міст

 

Грандіозне свято біля школи села Кам’яний Міст  відбулося 1 червня .     В цей день сільський голова Ляхов О.Т.  привітав вихованців дитячого садка «Дзвіночок»  села Кам’яний Міст    подарунками,  а вони під керівництвом своїх мудрих вихователів, із задоволенням  порадували дорослих  віршиками, пісеньками,таночками, а також взяли участь у веселих дитячих конкурсах.

В   заходах взяли участь учні 1- 5 класів. Директор школи  Коломієць В.І. привітала учнів школи, побажала їм добре відпочити на канікулах. Під керівництвом учителя фізкультури Бондар  О.М. та завідуючої Кам’яномостівською  бібліотекою   дійство   розпочалося марафоном, а потім  команди Булавіна Дениса та Гончарука Дениса  виборювали перемогу в цікавих   змаганнях у вигляді естафет: спортивної та веселої казкової. Після змагань діти взяли участь у майстер класі під керівництвом  учителя образотворчого мистецтва Лойченко Н.В. і самостійно виготовили рамочку під фото.  Протягом свята дітей радувала   весела музика, а по закінченні  всі ласували солодощами, які для дітей надали спонсори, місцеві підприємці Чумаченко В.Д., Шишковський В.А., Жмурченко К.М. , а також від партії  «Батьківщина» Соколов М.

       3  червня  гостинний двір школи села Кам’яний Міст знову наповнився дитячим сміхом і гарним  настроєм. За сприяння  та фінансової підтримки керівника ПСП «Колос» Габова С.В. , керівника ПСП «Кодима» Чорного  Г.Є. та організатора цього вечора завідуючої сільським клубом А.Цуркан в гості до  Кам’яномостівчан із своєю розважальною програмою завітали «Фіксики».   Малюки із задоволенням бавилися на батуті з гіркою,каталися на машинках.   Дітворі  дуже сподобалося  і шоу бульбашок,  і   цікаві ігри, і аква - грим, яким красувалися всі охочі. Всіх присутніх на цьому заході щедро пригощали морозивом.                    

Діти роблять наше життя цікавим, наповнюють його радістю і щастям. Тож і ми, дорослі, маємо робити все, аби їхнє дитинство було щасливим і безхмарним.

                                                                          А.Цуркан  зав. сільським клубом

                                                                          О.Скрипник зав.бібліотекою