Фото без опису

Представники ОТГ вчилися на європейському досвіді та практиках самоврядування в Польщі.

В рамках програми DOBRE відбувся черговий етап Академії лідерства для представників місцевого самоврядування. Вишкіл з особистністної та інституційної спроможності громад провели в місті Щецин.

З 19 по 23 березня 2018 року 17 представників ОТГ із семи регіонів України вивчали найдієвіші практики ефективного управління, покращення муніципальної культури та налагодження оптимального робочого клімату для успішного розвитку громади. Кам’яномостівську ОТГ представляв голова сільської ради О.Т.Ляхов.
Слухачі Академії відвідали інфраструктурні об'єкти та ознайомились з економічними моделями польських ґмін Західнопоморського воєводства, зустрілися із бургомістрами Ґоленьова, Степніци та Злоченця, обмінялися досвідом стратегій розвитку. В рамках візиту оглянули об'єкти, які стали локальними економічними центрами, ознайомилися із прикладами співпраці держави та бізнесу, особливостями запуску індустріальних парків, управління проектами економічного, туристичного та культурного зростання.

Перейняті акценти демократизації, економіки, успішного управління та інноваційності зможуть послужити в розвитку українських об'єднаних громад.