Цьогорічна зима і перший місяць весни  не лише радувала нас снігом та морозом, перетворюючи все навколишнє у справжню казку, але й засмучували  дуже сильним снігопадом,  утворюючи  снігові замети та спричиняючи  серйозні незручності  не лише  для людей, а й автотранспорту.

Від себе особисто  та  жителів територіальної  громади, хочу висловити слова  щирої подяки Королю С.М., Максименко М.В., Кульчицькому В.В., Габову С.В. , Чорному Г.Є.,  Ковальову В.В., Катран В.В., Булавіну Ю.С., Горбальову О.В. за докладені зусилля у боротьбі з сніжними заметами  та  своєчасну . якісну допомогу в розчистці автомобільних доріг та всіх вулиць на території населених пунктів сільської ради.

Допомога з Вашої сторони - свідчення  небайдужого ставлення до проблем нашої  територіальної громади. Всі разом вкотре довели своїми добрими справами, що свою руку підтримки Ви подаєте не вперше і, маю надію, що розраховуватиму  на Вашу співпрацю і в подальшому.

Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низький уклін Вам за Вашу натхненну і самовіддану працю, за Вашу непохитну віру в майбутнє наших сіл. Хай Господь сторицею віддячить Вас за Ваші добрі серця.

 

 

Сільський голова Кам'яномостівської с/ради                          О.Т.Ляхов