«Дитячий майданчик у моєму селі» під такою назвою розпочалась реалізація одного з проектів Кам’яномостівської ОТГ, який відповідає Плану заходів з реалізації у 2018-2020 роках Стратегії розвитку Миколаївської області на період до 2020 року!  Завдяки співфінансуванню партнера Програми DOBRE «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» та Кам’яномостівської сільської ради, дитячі майданчики  будуть встановлені  ще і в селах Кримка, Кам’яний Міст та Катеринка.

 У  центрі селища Кам’яний Міст виросла нова , сучасна ігрова зона з WIFI покриттям.   Зі словами привітання  виступив голова Кам’яномостівської сільської ради  Олександр Ляхов ,  який  докладав чималих зусиль, аби такий майданчик у нас з’явився.  Він подякував  усім батькам та небайдужим жителям селища які, незважаючи на власний час, допомагали встановлювати майданчик . Подякувати  за такий чудовий, казковий, довгоочікуваний подарунок приходила  звісно і  малеча дитячого садочка «Калинка» . А  від імені усієї батьківської громади зі словами вдячності  звернулася  Наталя Бойко.  Для більш комфортного відпочинку майданчик ще  буде освітлений та будуть встановлені лавочки. Особливо сподобалася організація встановлення майданчика. Все дуже оперативно.  Всі гуртом зібралися обрізати, прибирати,  копати, складати, зварювати,  фарбувати..  А саме:  Сівков О., Гецман М.,Безбах В.,Завалінковський О., Павленко О., Ткач В., Нікіфорчук С., , Родіков О.,Слимак І.,Багнюк Д., Лавренко С., Богачук В.,Пасічник С., Хараїм М., Васько Т., Розумняк О., Галунга Т., Вайсман І., Завалінковська Л., Павлішина А., Манойліна Т.,Шаповал О., Галунга В., Вайсман М., Пласконь Л.,Свердлик Є., Скрипніченко Є., Цуркан С., Василевський Ю., Дворнік С., Мосієнко М.,Вакарчук В., Бурдейний О.,Кривуля К., Доценко М., Доценко О.,Швець О.,Ткаченко С., Музиченко В., Коваленко О. Криворученко О.. Пекур А.,Ковальчук В.,Русавський В, Терлецька В, Шинкаренко Н, Коваленко Т, Щербатюк В., Мушакова Н., Волошина Є.,Русавська Т.,Власенко Ю.,Власенко А., Ковальчук С., Бойко Н,,Пазина А., Борінець С., Борінець І.,Войтенко Ж.,Чорна Т.,  Лозовик Н., Родікова У., Чорна Н., Нікіфорчук О.,Сіренко Н. . А найактивніші жителі  селища Кам'яний Міст Терлецький А.,Салига О., Скачков В.  були нагороджені подяками від сільського голови. Адже всі ми знаємо , що це наша  дітвора зможе досхочу веселитися на гойдалках та гірках , гратися у пісочницях. Працюючи спільно над суспільно-корисною справою люди ще більше об’єдналися та здружилися.   Сподіваємося, що інші села нашої громади візьмуть хороший приклад у селища Кам’яний Міст  та приймуть  активну участь у встановленні майданчиків в своїх селах.    

 На святі відкриття майданчика наша малеча, не тільки до схочу гралися  на  площадці , а ще смакували солодку вату та стрибали на батутах безкоштовно, дякуючи спонсорській допомозі  голови ФГ «Стела – Макс» Максименко М.В. та голови ФГ «Король»  Король С. М.. Вони також доклали багато зусиль в допомозі встановлення дитячого майданчика.

  Кожному, хто долучився до створення цього неймовірного заходу було зрозуміло: радість в очах дітей - насправді те, заради чого варто жити й працювати! Тепер у нашої малечі  з’явилося   місце, де вони можуть  відпочивати та гратися . Все це сприятиме зміцненню їхнього здоров’я, що так необхідно всім дітям ! Сьогоднішній приклад засвідчив, що зробити добру справу можна лише за умови об’єднання наших зусиль. Маленькі хлопчики та дівчатка повинні зростати в атмосфері безмежної любові й турботи з боку як батьків, так і влади, бо вклад у наших дітей — це вклад у наше майбутнє. Фото без опису