Фото без опису  22 вересня, кожного року увесь християнський світ славить Святих і Праведних Богоотців Іоакима і Анну.  А селище Кам’яний Міст святкує День села!   День села – завжди хвилююча подія для його мешканців.  Адже саме в такий день кожен відчуває себе частиною великої родини. Це свято об’єднує усіх, кому село дороге, хто тут народився, живе, працює чи просто приїздить у гості.  Це ще одна можливість на деякий час забути про буденні проблеми та турботи.

      Танцювальним флеш – мобом, який підготували школярі Кам'яномостівської ЗОШ І-ІІІ ступенів,  розпочався святковий концерт на площі в центрі селища. Тепло привітав усіх Кам'яномостівців та гостей  зі святом голова  сільської ради Олександр Ляхов. Він подякував небайдужим до проблем громади людям  та побажав усім перш за все, миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій. А нашому селищу  - процвітання, стабільності та розвитку. Бути і надалі вічно квітучим і красивим , де життя кожної людини, кожної родини наповнюється теплом, радістю і надією на краще!

    Селище наше гарне і добре тут жити . Але спражньою його окрасою є люди. Ми щодня бачимо їх, вони живуть поруч, вони скромні і працьовиті, але їх щоденна праця – то джерело мудрості і самовідданості.  Кам'яний Міст – це праця зранку до пізнього вечора.  Тож кому, як не трудовим колективам  фермерських господарств «Король», «Аннушка», «Стела-Макс», ПСП «Калина», працівникам товариства «Агро-Сервіс», знати, як це пізно лягати і рано підвестися.   І кожен  цей колектив було нагороджено подякою   за вагомий  внесок в соціально-економічний розвиток територіальної громади Кам’яномостівської сільської ради  та з нагоди святкування Дня селища Кам’яний Міст.

     Не залишилися без подяки та привітань і колективи ДНЗ «Калинка» та Кам'яномостівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, адже вони піклуються про наших маленьких діточок та проводять у дорослий світ вже сформованих людей.

     Подяками були нагороджені  колективи : залізничників, відділення поштового зв'язку, фельшерсько-акушерського пункту, ветеринарної служби.

       Селище наше – то велика і дружна родина. І про цю родину справно дбає колектив Кам'яномостівської сільської ради, відділ освіти, культури молоді та спорту, виконавчий комітет та депутатський корпус.  Гарні слова вдячності та вітання зі святом приймали  і вони.  Ми переконані , що багато наших односельчан  щоденно  несуть свій вклад на алтарь  доброї слави нашої громади. Звісно, побажали доброго здоров'я та родинного затишку всім, хто носить почесне звання захистника Вітчизни, тим , хто вів смертельний двобій із фашизмом, брав участь у воєнних конфліктах, миротворчій діяльності, несе сьогодні нелегку військову службу, адже їх у нашій селищній родині багато.

       За традицією, на святі  вітали з подарунками  найстаршу жительку селища Кузмінську Ганна  їй у цьому році виповнилося 93 роки.  Подарунки отримали  наймолодші  жителі  Кривуля Віра, Тихоненко Єва. Крижановська Софія, Львович Софія, Лавренко Данилко, Ратковський Володимир.  Також привітали  подружні пари, які  відсвяткували золоте весілля, а саме  Левицькі Володимир та Людмила і  срібне весілля – Алілуєві Генадій та Людмила, Хараїм Микола та Світлана, Беззубенко Іван та Тетяна, Складанюк Леонід та Ірина , Драко Олександр та Світлана , Церковні Володимир та Марина.   Всі  подарунки, які отримали учасники були закуплені за кошти  місцевого бюджету.

     Щиро подякували за матеріальну допомогу в проведенні усіх свят, допомогу у благоустрої нашого селища спонсорам: голові ф/г «Король» Король С.М., ф/г «Аннушка» Максименко В.Ф., ф/г «Стела-Макс» Максименко М.В., директору ТОВ «Агро-Сервіс» Гапонову В.О., приватним підприємцям Ткач П.М., Панченко С.М., Горіцин О.О., Чумаченко В.Д., Перепелиця Т.В.,  Петрачкович С.Д., Ткаченко С.М.

       Свято супроводжувалося  виступами  діточок дошкільного закладу  «Калинка» та школярів Кам'яномостівської ЗОШ І-ІІІ ступенів,  гарними піснями Бекчаєвої Катерини, Кравченко Ангеліни, Добровольського  Володимира, яскравим танцем  колективу ДНЗ «Калинка»  та запальними  піснями гурту «Шалені бабоньки».

       Під час святкування   наша малеча  розважалася від душі, спускаючись із надувних гірок та стрибаючи на батуті, покаталися на машинках та куштували солодку вату. Гарненькі личка  дітлахів вкрашалися цікавими малюнками з аквагриму, які розмальовували   Касьяненко І.В. та Подолян А.

     Коли сонечко вже пішло на спочинок, в селищі готувалися до дискотеки.

   Свято вдалося! З легкою втомою всі  задоволенні та щасливі не поспішаючи йшли додому, аби завтра знову приступити до важкої щоденної праці. Цей чудовий день об’єднав людей різного віку - від малого до великого.

Фото без опису