1 жовтня в усіх селах Кам’яномостівської громади відбулися урочистості приурочені Міжнародному Дню людей похилого віку та Дню ветеранів.

Кам'яномостівська публічна бібліотека гостинно зустрічала усіх на пісенному вернісажі "Душу зцілює добро". Гарно та весело звучали пісні та привітання гурту "Шалені бабоньки" і дуже красиво і зворушливо українські пісні з вуст запрошених гостей. Всі учасники заходу отримали подяки за активну участь в пісенному вернісажі та вітання від голови ради ветеранів селища Кам’яний Міст  Ратковської Т.С. та соціального працівника Лозовик Н.

       В сільському клубі села Кам'яний Міст відбулася літературно- музична композиція «Гармонія душі – шлях до довголіття». На сцені завідуюча Кам’яномостівською бібліотекою-філією Скрипник О. М. виконувала пісню «Київський вальс», під яку кружляли пари у вальсі. Присутніх у залі привітала староста села Кам’яний Міст Гевко Л.О. та соціальний працівник Абоімова О.М., а також порадували своїми привітаннями малята ДНЗ «Дзвіночок». Прозвучали пісні у виконанні: Квасняк Т.Г., Цуркан А.О., Пилипчука П.Д.,Козлової Є.В. та вокально-фольклорного ансамблю «Кодимчанка». Порадували своїми гуморесками: Нахайчук Л.Л., Болгарина А.І. та Лобанова Л.М., віршем «Сповідь» Бойчук Л.Ф., вона ж і автор; задушевно прочитала вірш «Гостья» Болгарина А.І.

    В Кримківському будинку культури до такого визначного дня готувалися заздалегідь. Концертна програма «Зігріймо серце добротою» була насиченою, це виступ гурту «Кримківчанка», учнів Кримківської ЗОШ І-ІІІ ступенів сестричок Софії і Насті Баджо, та хореографічні номери у виконані Кремповської Р., Поліщук Е. та Оляницької О. Вітали ювілярів, яким виповнилося 90,85,80,75,70 років.

З цією концертною програмою артисти села Кримка були запрошені в Катеринківське стаціонарне відділення цілодобового перебування одиноких непрацездатних громадян. Своїми красивими номерами , вітали всіх присутніх діти Катеринківського НВК . Тут звучали гарні привітання зі святом з вуст голови Первомайської РДА Володимира Вовка і Валерія Косовського, голови  ПМОП «БПП «СОЛІДАРНІСТЬ» член виконкому Первомайської міськради Руслана Цимбалюка,  старости с.Кримка   Кремповського Вячеслава , директора територіального центру надання соціальної допомоги Олени Ющенко. 

 І головне, незважаючи на свій щільний графік роботи, голова Кам'яномостівської сільської ради Олександр Ляхов побував на всіх святкових заходах з привітаннями і словами вдячності : "Низький уклін Вам до землі, дорогі ветерани, дідусі, бабусі, та велика подяка за все, що Ви зробили для своїх нащадків".Фото без опису