11 грудня в  селищі Кам’яний Міст, відбулися збори громадян з приводу звіту голови сільської ради  про пророблену роботу  за  2017-2018 роки та обговорення Перспективного плану розвитку Кам’яномостівської ОТГ на 2019-2021 рр.  

    Сільський голова Олександр Ляхов розповів  жителям селища  про  великий об’єм  виконаної роботи за два роки існування нашої громади. «Дуже  важливо, що зараз ми самі з громадою, з депутатами вирішуємо, що нам ремонтувати, купувати, будувати і це дуже чудово, тому,  що люди вірять нам. А реформа децентралізації нашого Президента дала  віру в майбутнє» - зазначив сільський голова.  Звісно ж розповів і про надану Президентом України Петром  Порошенко унікальну можливість мешканцям усіх населених пунктів по всій країні, самостійно визначити пріоритети свого подальшого розвитку, окреслити коло питань, про вирішення яких має в першу чергу подбати місцева влада, задля забезпечення комфорту та добробуту місцевих мешканців.

  Жителі селища жваво обговорювали Перспективний план розвитку Кам’яномостівської ОТГ, визначалися з пріоритетністю запропонованих проектів  та вносили свої пропозиції .

     Вислухавши всі  пропозиції, Олександр Ляхов запевнив, що результати цих обговорень будуть обов’язково враховані в процесі розроблення Перспективного плану розвитку Кам’яномостівської територіальної громади на трирічну перспективу.

Фото без описуФото без опису