13 грудня,   відбулися загальні збори  мешканців  села  Кримка  з приводу звіту голови  Кам’яномостівської сільської ради Олександра Ляхова про пророблену роботу за 2017-2018 роки та обговорення Перспективного плану розвитку Кам’яномостівської ОТГ на 2019-2021 рр .  В обговорені взяли участь депутати, староста  та всі небайдужі мешканці села .

Звертаючись до кримківчан, Олександр Ляхов  зазначив: «Одна з найефективніших реформ нашої держави є реформа децентралізації  влади.  Завдяки Президентові України, Уряду та Верховній Раді реформа децентралізації влади, яка сьогодні впроваджується в країні, дає багато позитивних змін на місцях. Однією з переваг децентралізації  та  об’єднання територіальних громад є покращення якості життя людей та наближення послуг до них. І ми впевнено рухаємось  в цьому напрямку.  Сьогодні нам потрібно обговорити перспективи розвитку вашого села, визначити першочергові об’єкти, які зможуть бути реалізовані у нашій  громаді в 2019-2021 роках для подальшого включення їх до Перспективного плану розвитку Кам’яномостівської ОТГ»

     У ході обговорення приймалися  пропозиції мешканців громади . Після довгих дискусій , були  запропоновані  першочергові  об’єкти  для включення  їх до Перспективного плану Кам’яномостівської ОТГ на 2019-2021 роки.Фото без опису