Фото без описуМинулого тижня в Кам'яномостівській сільській раді в рамках Програми місцевого економічного розвитку Кам'яномостівської ОТГ, відбулася робоча зустріч представників громади з Програмним спеціалістом DOBRE Наталею Алексієнко та фахівцями з ландшафтного дизайну Юлією Огаренко і Богданом Синько.

 

Під час зустрічі учні та директор Кримківської школи, члени громадської організації «Оберіг Катеринки», депутати, представники бізнесу,  голова  Кам'яномостівської сільської ради та староста села Кримка мали нагоду ознайомитися з креативними рішеннями  для реалізації проекту «Розбудова туристичної інфраструктури на річці Кодима». Побачили міжнародний та український досвід таких громадських просторів з чудової презентації, яку представили консультанти  Юлія та Богдан.  Усі  разом відвідали територію майбутнього громадського простору на острові на річці Кодима в селі Кримка.

Жваво та цікаво проходила візуалізація бачення майбутнього громадського простору, обговорили в групах та схематично намалювали  на плані,  яким би ми хотіли бачити  наш острів? Що хотіли б включити? Зробили оцінку території, обговорили все «за та проти» та провели SWOT-аналіз. Саме головне враховували, що такий простір має працювати для всіх верств населення.

Тепер перед нами поставлені чіткі завдання та цілі для реалізації даного проекту.

Чекаємо від наших консультантів розробку ландшафтного проекту на основі  нашого бачення.

І до наступної зустрічі!