Фото без описуГарна подія відбулась17 травня у Кам'яномостівській громаді – офіційне відкриття спортивного майданчика для міні-футболу зі штучним покриттям на території Кам’яномостівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Реалізація цього проекту відбулася за рахунок бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України», підтримки Миколаївської обласної державної адміністрації  та плідної роботи сільського голови Олександра Ляхова.

Фото без описуГолова громади привітав присутніх із такою значною подією, побажавши усім якомога більше приємних ігор та перемог на новому полі.

На урочисте відкриття спортивного майданчика завітав заступник голови Миколаївської ОДА Олександр Кушнір, який привітав громаду з відкриттям нового об’єкту та підкреслив, що і надалі буде підтримуватися розвиток фізичної культури та спорту в Миколаївській області і звісно буде робити усе можливе для подальшого будівництва нових сучасних спортивних майданчиків.

Фото без описуЗавершився святковий захід змаганнями з міні-футболу між учнями загальної-середньої освіти Кам’яномостівської ОТГ . Перше місце посіла команда Кам’яномостівської ЗОШ І-ІІІ ст., друге –Катеринківський НВК, третє – Кримківська ЗОШ І-ІІІ ст., четверте – Кам’яномостівська ЗОШ І-ІІ ст.

(фото Олександра Бурмістрова)