БЕЗКОШТОВНИЙ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ВЕБІНАР:

"ПРАКТИКА ЗАСТОСУВАННЯ НОВОЇ РЕДАКЦІЇ ІНСТРУКЦІЇ БТІ. СТВОРЕННЯ ТА ДОСВІД РОБОТИ ІНСТИТУТУ ЗБЕРІГАЧА"

 

27 серпня 2019 року з 11 до 16 години відбудеться безкоштовний Всеукраїнський вебінар щодо нової редакції Інструкції про порядок проведення технічної інвентаризації об’єктів нерухомого майна за участі представників Мінрегіону, підприємств галузі, а також членів та експертів Громадської ради при Мінрегіоні.

 

Запрошуємо до участі представників малого та середнього бізнесу, комунальних підприємств бюро технічної інвентаризації, органів державної влади та місцевого самоврядування, експертів, представників інститутів громадянського суспільства, ЗМІ та усіх інших зацікавлених осіб.

 

Організатор заходу - Громадська рада при Мінрегіоні за підтримки Асоціації "Союз інженерів технічної інвентаризації нерухомого майна", Асоціації "Технічних інвентаризаторів”, Громадської спілки «Офіційна спільнота БТІ України», Всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування “Асоціація міст України” та “Українська асоціація районних та обласних рад”.

 

Для участі у вебінарі необхідно завчасно пройти онлайн-реєстрацію на сайті: 

https://webinar-bti.minregion.online/ 

 

Захід проводиться з метою роз'яснення застосування нової редакції Інструкції та перспективи вдосконалення законодавчого регулювання діяльності з проведення технічної інвентаризації об'єктів нерухомого майна в Україні. Під час заходу також буде проаналізовано досвід створення та діяльності Зберігача в різних регіонах держави, обговорено взаємовідносини між суб’єктами тощо.