Фото без опису

День Незалежності України в Кам’яномостівській ОТГ цього річ відбувся під гаслом єднання. Маленькими кроками ми йдемо у майбутнє. Вся країна і наша громада, зокрема. За цей незначний термін ми зазнали чимало гарних змін. Одна з яких – децентралізація, що перетворила нашу громаду в дружню родину.

Селище Кам’яний Міст

Краю мій рідний, земля моя колискова! Із садками вишневими і солов’ями співучими, вербами кучерявими і джерелами чистими, дорогами тополиними і лелеками білокрилими, росами голубими і райдугами семицвітними, із золотими китичками хмелю та соняшниками …Як це все не любити» - такими зворушливими словами розпочали святковий концерт до Дня Незалежності України в селищі Кам’яний Міст  ведучі  Артьомова  Поліна  та Ангеліна Ставратій.  Відзначати цей урочистий день Кам’яномостівці  зібралися 24 серпня о 19 годині  на центральній площі селища.

Тепло привітав усіх  зі святом голова  сільської ради  Олександр Ляхов,  який  побажав  нашій державі та громаді миру, спокою та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, успіхів у всіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України та нашої громади!

Гучними оплесками зустрічали малечу та  трудовий  колектив дитячого садочка «Калинка». Демонструвала свої співочі таланти Настя Дмитренко її спів був гармонійним та природнім . На свято завітали учні 8 класу Катеринківської НВК - Осадчий Ярослав, Осадчий Назар та Жилінко Кирило які гарно проспівали пісню про маму. Свято супроводжувалося  виступами  школярів Кам'яномостівської ЗОШ І-ІІІ ступенів,  та запальними  піснями гурту «Шалені бабоньки» ,порадувала своїм співом і Андрієвська  Світлана. А далі, як зазвичай, на присутніх чекала дискотека просто неба.

Дякуючи нашим постійним спонсорам, всі діти отримали солодкі подарунки за участь у святковому концерті.

Святкування Дня Незалежності України в селищі Кам’яний Міст пройшло у теплій і дружній атмосфері. Гомін дітвори, сміх та веселощі довкола піднімали настрій і згуртовували усіх присутніх. Такі свята об’єднують людей, тому що єдність – велика сила народу.  

                                                                                                                                         Наталія Кучмій

 

Село Кам’яний Міст

24 серпня 2019 року – День Незалежності  України. В  цей день приємним подарунком для кам’яномостівчан став  концерт  переможця  багатьох всеукраїнських та міжнародних конкурсів та фестивалів авторської пісні, музиканта, поета, композитора, заслуженого  діяча естрадного мистецтва України Олександра Гончара та його родини, на Батьківщині.  Великий талант , щире, невимушене почуття любові до  матері, Вітчизни, родини  , заполонили душі  глядачів. Зал співав разом з виконавцями. Море квітів, оплески стоячи…

Фото без опису

Висловлюючи слова подяки,  староста села  Любов Гевко    наголосила , що велика гордість для  кам’яномостівчан  в тому,  що Батьківщиною талановитої  родини  Гончар  є  село Кам’яний Міст .

                                                                                                                     Анна Цуркан

 

Село Кримка

24 серпня, над вечір, в святковий день, жителі села Кримка сім'ями, красиво одягнені, поспішали до сільського клубу  відсвяткувати  День Незалежності України.

Центром урочистостей, як і завжди стала площа біля клубу. Під фонограму пісні композитора О.Білаша на слова поета Д. Павличка "Два кольори" з гілочками калини виходять ведучі Комлева А. та Малоголовко С. Чаруючі звуки мелодій линуть над глядачами. Між присутніми відчувається, піднесення та панування духу любові до Батьківщини. Звучить гімн незалежної України. 

   До слова запрошується голова Кам'яномостівської сільської ради Олександр  Тимофійович  Ляхов.  Слова привітання та побажання щирі та прості, бажає всім, щоб небо було завжди чистим, щоб золотом колосилися наші поля,щоб злагода й  добро було в кожному домі, щоб лихо оминало наш край.

Слово надається старості села Кремповському Вячеславу Володимировичу, який у своєму звернені до присутніх закликав любити свою країну, свій край, своє село,творити щасливе сьогодення і вірити в краще майбутнє.

Учасники дійства, діти та дорослі, своїми піснями, танцями, віршами та гуморесками принесли масу задоволення глядачам. Гучними оплесками присутні дякували за виступи діткам дитячого садочка "ПРОЛІСОК",  дитячому танцювальному  колективу сільського клубу "СТРУМОЧОК",  учням Кримкіської ЗОШ І-ІІІступенів, гостям села,учням ЗОШ №15 міста Первомайська  Кремповській Р. та Кострубенко В., юній співачці із міста Кропивницький Шинкар В., жительці м. Южноукраїнськ Арсеньєвій Т. , художньо-пісенному колективу "Кримківчанка" та тріо "ВВВ".

Фото без опису

Вважаємо за потрібне відзначити жителів села, які були за лаштунками дійства, але без їхньої допомоги концертна програма не відбулася так якісно і красиво. Дякуємо за налаштування музичної апаратури Гончаруку В.Є. за стилізовані костюми до танців Кремповську О.С за постановку та хореографію танців Кострубенко М. П.

 Незалежність здобута 28 років, тому для жителів села Кримки є приводом для гордості та мотивацією для єднання.

 

                                                                                                 Триколенко Людмила