Фото без опису  

Шановні жителі Кам’яномостівської ОТГ! 


       Впливайте на місцеву бюджетну політику - надайте свою пропозицію, яким чином повинні бути скеровані кошти бюджету громади в наступному році! Бюджет громади – це гроші громади, Ваші гроші!

       Діапазон пропозицій до бюджету може бути широкий - ремонт дороги, встановлення освітлення чи дитячого майданчика на конкретній вулиці, організація тематичного фестивалю для туристів, проведення заходів з популяризації енергозбереження тощо. Також це можуть бути вже підготовлені проекти, в аналогічних сферах. Головне – щоб надана пропозиція чи проект були в межах повноважень сільської ради, чітко та конкретно сформульовані (за необхідності – з вказаним конкретних вулиць, будинків чи інших об’єктів нерухомості, назв установ чи організацій тощо).

  Всі зібрані пропозиції будуть систематизовані, скеровані до Кам’яномостівської сільської ради та розглянуті на засіданнях постійної комісії з питань планування бюджету, фінансів економічної реформи для врахування при підготовці проекту бюджету Кам’яномостівської ОТГ на 2020 рік, а також оприлюднені.

        Свої пропозиції Ви можете залиши перейшовши за посиланням: 

 https://forms.gle/PFwCEoMfiFXmRnJN8
      Ми хочемо почути кожного!