Фото без описуОсь і закінчилась реалізація проекту «Створення самоорганізуючого простору в Катеринківській бібліотеці-філії».

 

Радісно і одночасно сумно.  Радісно тому, що ми маємо в Катеринківській бібліотеці гарну, простору, затишну кімнату, яка  обладнана всім необхідним для корисного відпочинку, навчання та спілкування: WiFi - зона, нові меблі, сучасна система опалення, обладнання для перегляду фільмів та презентацій на великому екрані, ноутбуки,  кольоровий принтер,  настільні ігри, що розвивають та надихають. А сумно тому, що закінчились п’ять цікавих місяців роботи команди громадської організації «Оберіг Катеринки», яка тісно співпрацювала з головою Кам’яномостівської сільської ради Олександром Ляховим, благодійним фондом «ЛАСКА» , а головне з жителями нашої громади.   Спільними діями  змогли створити сучасний самоорганізуючий навчальний простір  для реалізації освітніх  можливостей  кожного жителя нашої громади , а особливо мешканців села Катеринка. Даний простір – це крок у майбутнє, це унікальна можливість для саморозвитку та самореалізації жителів Кам’яномостівської громади.  Даний проект профінансовано в рамках програми "Місцеві ініціативи для розвитку громади" Фонду ЛАСКА, що діє в рамках Програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE), виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Підтримано проект і звісно Кам’яномостівською сільською радою.  За кошти місцевого бюджету  було зроблено гарний ремонт, закуплено жалюзі та шафу-купе, проведено інтернет.

Дуже насичено вирувало життя в Самоорганізуючому просторі після його відкриття.  Проведені цікаві тренінги по написанню проектів, курси англійської мови, навчальні курси персонального комп’ютера, майстер-класи по виготовленню ростових квітів, навчання по обробці фото та відео. Чудово провели  вільний час, а також отримали задоволення від перебування на свіжому повітрі всі, хто відвідав наш міні кінотеатр. Показували  фільми і в будинку для одиноких непрацездатних громадян у Катеринківському стаціонарному відділенні цілодобового перебування. А наймолодші відвідувачі самоорганізуючого простору дивились мультики на великому екрані  та грали в настільні ігри. Розвинули навички командної роботи  учасники гри «Світ громад». Гра захоплювала  та не залишила байдужим нікого з нашої молоді.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

      І ви знаєте, що  стежина до цього навчального простору ніколи не заросте, адже тут вирує справжнє цікаве життя.  Тут  діти, молодь і старші люди, прагнуть   почути,  побачити  те що хочуть.  Тут кожен може знайти свій власний шлях до успіху! 

Обов’язково приходьте, адже ми не закриваємося, ми відкриваємо наші двері ще ширше!!!