Фото без опису
 
 
В Україні день Святого Миколая здавна був значним і веселим святом, а в багатьох містах і селах того дня припадало храмове свято.
 

 

Так і в селі Кам'яний Міст 19 грудня святкують храмове свято.
В цей день на території Кам'яномостівської ЗОШ І-ІІ ступенів відбулася яскрава та  масштабна подія.
О 13 годині в школі зібралися учні, учителі, батьки та гості для офіційного відкриття нового міні-футбольного поля зі штучним покриттям. Сучасний міні-стадіон розмірами 35х17 метри , вартістю 1 545, 076 тис. грн. облаштували на території  закладу освіти. Варто зауважити, що школа побудована без спортивної зали і учні змушені займатися фізичною культурою в пристосованому приміщенні. Саме тому найзаповітнішою мрією дітей було отримання спортивного стадіону. Тож відкриття футбольного поля зі штучним покриттям, де діти зможуть займатись улюбленим видом спорту незалежно від пори року, дасть можливість маленьким футболістам не лише підвищувати спортивну майстерність, а й гартувати своє здоров’я та більше часу проводити на свіжому повітрі. Використовуватиметься футбольне поле й для організації змагань з міні-футболу серед закладів освіти усіх сіл Кам’яномостівської громади.
На урочисте відкриття спортивного майданчика завітали голова Кам'яномостівської сільської ради Олександр Ляхов, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Наталя Пташинська, староста села Любов Гевко, депутат Первомайської районної ради Людмила Ковальчук, депутати Кам’яномостівської сільської ради Денис Матвєєв, Тетяна Фоміна, Володимир Ковальов. Слід зазначити, що реалізація цього проекту відбулася за рахунок бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України», за підтримки Миколаївської обласної державної адміністрації та плідної роботи сільського голови Олександра Ляхова. Голова громади Олександр Ляхов, зазначив, що відкриття міні-футбольного поля є досить важливим для села та підкреслив, що і надалі буде підтримувати розвиток фізичної культури та спорту.  
Прекрасне дійство відкриття футбольного поля супроводжувалося виступами учнів Кам'яномостівської ЗОШ І-ІІ ступенів та вихованцями хореографічного колективу «Мадагаскар». Пісні, слова подяки звучали від учнів та колективу закладу. Право першого удару та перерізати стрічку  було надано голові Кам'яномостівської сільської ради Олександру Ляхову та кращому футболісту школи Рустаму Рибаку.
 
В цей день Кам’яномостівська ЗОШ І-ІІ ступенів перетворилася в центр спортивного життя Кам’яномостівської ОТГ. Кожен учасник святкового заходу зміг відчути, що жити в гармонії– це просто, розумно та весело, а бути спортивним нескладно. А мрії збуваються!Фото без описуФото без описуФото без опису