Фото без опису«Моє Село – найкраще місце на Землі...»

 

 Величний День святителя Миколая – храмове  свято села Кам’яний Міст, тому проводимо ми його з особливими почестями. В цей день, наш покровитель мандрує світом – не минає своєю увагою жодної домівки, своїми подаруночками жодної дитинки.

«Доброго настрою, радісного свята всьому нашому славному краю, нашим прекрасним людям, учасникам нашого свята та всій нашій громаді», - побажали ведучі Дудка Богдана, Коваленко Владислав, Нагірняк Діана та зауважили: «Це не просто головне свято, це свято коли ми підводимо підсумки за рік».  Саме так розпочався великий святковий концерт «Моє Село – найкраще місце на Землі...», в якому як підсумок подій 2019 року, пройшла тема життя нашого села: його радості і перемоги, успіхи і досягнення в Кам’яномостівській ОТГ.

До слова запрошується голова Кам’яномостівської об’єднаної територіальної громади Олександр Тимофійович Ляхов. У своєму виступі Олександр Тимофійович наголосив: «...Усі досягнення, якими багате село і вся громада, складаються з щоденної праці, знань і талантів мешканців. У такі свята, як храмове свято села, кожен відчуває себе частиною великої родини. Ми маємо любити нашу малу Батьківщину, працювати і жити для її добра, допомагати тим, хто цього потребує...». З щирими та теплими вітаннями звернулася до присутніх на святі і староста села Кам’яний Міст – Любов Олександрівна Гевко.

Перші вітання отримали найстарші жителі нашого села, надзвичайні люди, які пережили цілу епоху і через все життя пронесли почуття людської доброти і служать для нас взірцем мудрості, працелюбства та життєвої наснаги – Пономаренко Людмила Андріївна, Чумаченко Ганна Сидорівна, Шишковська Марія Дмитрівна, Кирницький Сергій Савович, Бородулін Олексій Іванович, Фоміна Віра Дмитрівна.

Стало доброю традицією вітати в день села ювілярів, які цього року відзначили круглу дату свого народження, пари, які цього року поєднали долі у шлюбі, а також сімейні пари, які святкували срібне та золоте весілля. Приємною новиною стало, що за рік в нашу сільську родину додалося 9 маленьких жителів, з’явилися на світ: Попков Володимир, Давидюк Дамір, Габова Аміна, Чорний Єгор, Лернатович Дарія, Баришнін  Каміль, Доронін Михайло, Дорощук Ніколь, Слободянюк Олександр.

Щирі привітання від сільської ради, спонсорів і глядачів приймали ювіляри та батьки новонароджених. Також приймали вітання всі, хто 19 грудня святкує день Ангела. В селі проживають 30 Микол: найменший – 5-річний Миколка Пересвєтов.

Учасники художньої самодіяльності сільського клубу, це: хореографічний колектив «Мадагаскар» керівник Андрієнко Наталя Яківна, фольклорний колектив «Кодимчанка», вокальний ансамбль «Витребеньки», актори театральної студії «Баобаб», наші солісти –  Тетяна Квасняк, Олександр Самофал, Софійка Процик, Андрієнко Ельвіра, Комашевська Тетяна, Ковальова Вероніка, Анна Цуркан, подарували глядачам незабутні враження та насолоду від своїх виступів. Дуже приємно було спостерігати за маленькими «янголятками» дитячого садка «Дзвіночок», які подарували присутнім танцювальний виступ. Бурхливими оваціями зустрічали запрошених артистів: соліста Івана Гончара та вокальний гурт «Шалені бабоньки».

По закінченню концерту дітлахи радо зустрічали святого Миколая, який привітав усіх присутніх і пригостив малечу солодощами. Далі свято продовжив святковий танцювальний вечір.

Всі заходи до дня святого Миколая проходили за сприянням сільського голови Ляхова Олександра Тимофійовича, за ініціативою якого виділено кошти бюджету для проведення всіх храмових свят сіл громади.

Фото без описуФото без опису