Фото без опису  

08, 09, 10 та 11 січня 2020 року в  селах Кам’яномостівської  об’єднаної територіальної громади, а саме в селищі Кам’яний Міст та селах Катеринка,  Кримка, Кам’яний Міст відбувся щорічний звіт сільського голови Олександра Ляхова та старостів Кримповського Вячеслава і Гевко Любов про виконану роботу та досягнення 2019 року.

      Звіт – це не лише можливість підбити підсумки зробленого за минулий рік, а й чудова нагода порадитись з жителями громади щодо визначення пріоритетних напрямків діяльності сільської  ради  на наступний період.

      Жителі територіальної громади висловили свої побажання щодо освітлення вулиць, ремонту доріг, створення комунального підприємства, організації дозвілля молоді, встановлення банкомату, вивозу сміття, визначення додаткових зупинок громадського транспорту. Поскаржились на неякісну, нестабільну напругу в електромережах. Подякували за великий обсяг проробленої роботи та  допомогу школам громади.

       У своєму звіті голова громади розповів про джерела наповнення бюджету та куди витрачалися кошти. У презентації  можна побачити  фото вже зроблених  проектів в громаді та плани на 2020 рік.

З презентацією  звіту сільського голови можна ознайомитися у вкладенні

Презентація