Фото без описуМіжнародний жіночий день 8 березня – свято весни, любові та краси, свято, яке відзначають жінки у всьому світі, свято, яке не обійшло уваги і жінок Кам’яномостівської об’єднаної  громади.  

 

село Кримка

     7-го березня у Кримківському будинку культури було проведено святковий концерт в якому взяли участь таланти нашої громади. Теплу атмосферу у залі підтримували щирі вітання та побажання добробуту й злагоди, краси та кохання, невичерпної творчої енергії та нових професійних досягнень від чоловіків.

     З вітальним словом до жінок звернувся голова Кам’яномостівської сільської ради Олександр Ляхов. У своєму зверненні до прекрасної половини він зазначив, що жінки є джерелом життя та натхнення чоловіків: «Ви – розтоплюєте наші чоловічі душі, приносите мир та щастя в оселі, грієте наші серця». А ще, всіх присутніх жінок привітав і староста села Кримка Вячеслав Кремповський та побажав добра, любові та взаєморозуміння.

  Концерт приємно відзначився різноманітністю номерів. Святкову програму відкривали танцем  маленькі запальні дівчатка з дитячого садочка «Пролісок».  Своїми чудовими виступами порадували глядачів  колективи «Кримківчанка» та  «Шалені бабоньки».  

   Звучали пісні  у виконанні наших талантів  Кошелева Василя, Арсеньевої Галини, Гайдук Валентини, Груша Оксани. Доповнили захід своїм чуттєвим танцем мами зі своїми діточками Мельничук  Надія та Денис,  Чопа Ніна та  Катерина, Таранюк  Вікторія та Чопа Євгенія.  Також звучали  зворушливі вірші про бабусю та матусю у виконанні  учнів  1 класу Кримківської ЗОШ І-ІІІ ступенів.           Затамувавши подих, слухачі насолоджувалися чудовими композиціями, співом та танцями, а після кожного виступу щедро нагороджували артистів оплесками. Ведучі святкової  програми, талановиті хлопці  Шверид  Владислав та Кулачинський Славік  побажали усім жінкам  втілення  найзаповітніших мрій, щоб поруч з вами завжди були лише гідні люди, щоб кожен прийдешній день ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і щиросердечним спокоєм!

Глядацька аудиторія з гарним настроєм залишала будинок  культури, щиро дякуючи учасникам творчих колективів, окремим виконавцям та організаторам за чудовий концерт, подарований на честь весняного, жіночого свята. Після концерту всі бажаючі залишилися на святкову та запальну  дискотеку.

 

село Кам'яний Міст

8 березня, в Кам’яномостівському клубі  відбувся урочистий концерт «Від чистого серця з любов’ю!».

Найкращими, найтеплішими, сонячними словами вітали жінок у день цього гарного весняного свята троє мужніх ведучих: Самофал Данило, Поліщук Олександр та Коваленко Владислав.

Свою повагу та визнання прекрасній половині людства, щирими вітаннями, передав  Кам’яномостівський сільський голова Олександр Тимофійович Ляхов.

З побажаннями миру, добра, любові та вічної весни звернулася до чарівних  жінок  староста села Кам’яний Міст   Гевко Любов Олександрівна.

Палкі вітання отримали представниці чудодійної краси від колективу «Мадагаскар», який подарував гостям позитивні враження від різних танцювальних композицій і романтичних, і веселих, і темпераментних.

Тішили жінок музичні вітання вокалістів: Процик Софії, Троцької Дарії, Самофала Данила, Заіки Валерії, Цуркан Анни, а також ансамблів: «Кодимчанка» та «Витребеньки».

Весело та тепло приймав зал поетичний виступ Дудки Богдани та гумористичні номери театральної студії «Баобаб». На такій же ноті пройшов конкурс «Меломан».

Отак, весело та непомітно, минув двохгодинний концерт. Наостанок ведучі побажали:

«Щоб на свої печалі Ви дивилися у мікроскоп, а на радощі – у телескоп.

Щоб у пустелі Вам завжди таланило на оазис, а в морі – на острів.

Щоб руки, простягнуті до Вас, завжди були дружніми, а вуста коханими.

Щоб Ваш сон був глибоким, життя легким, а гаманець важким!», а глядачі аплодували і  говорили такі прості, але потрібні для нас слова «Дякуємо за гарний концерт».

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису