Фото без опису

Шановні мешканці громади та учасники освітнього процесу!

 

   Згідно з рішенням Кабінету Міністрів України Постанова №211 від 11.03.2020р. «Про запобігання поширенню на території України короновірусу COVID-19» та рекомендаціями Міністерства освіти та науки України з 12 березня 2020 року в закладах освіти запроваджується карантин, який триватиме три тижні – з 12 березня до 3 квітня 2020 року.

  Дане рішення Уряду є підставою для запровадження карантину в Кам’яномостівській громаді, а саме в усіх закладах дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти.

      З метою попередження поширення нової коронавірусної інфекції (COVID-19) на території Кам?яномостівської громади, ввести з 12.03.2020 року по 03.04.2020 року обмежувальні заходи, а саме:

- призупинити освітній процес у закладах дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти усіх типів, форм власності;

- обмежити проведення спортивних та культурно-масових заходів;

- забезпечити недопущення до роботи працівників підприємств та установ Кам?яномостівської громади з ознаками інфекційного захворювання.

 

Звертаємось до батьків з проханням забезпечити безпечне перебування дітей за межами навчальних закладів під час карантину.