Шановні жителі Кам’яномостівської громади!

          Згідно постанови Кабінету Міністрів України від 16 березня 2020 року № 215 та на виконання  розпорядження Миколаївської облдержадміністрації від 12.03.2020 року за  № 87-р., та рішенням регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки при Миколаївській ОДА  від 20.03.2020 року протокол № 5 введені карантинні заходи у зв’язку з пандемією коронавірусу.

У цей нелегкий для нашої країни та світу час, ми маємо, насамперед потурбуватися про безпеку тих хто поряд, своєї родини та свою особисто.

                Тому прошу вас не панікувати і дотримуватися  правил поведінки. Не виходити на вулицю без нагальної потреби, не відвідувати місця скупчення людей, під час перебування на вулиці одягати захисні маски, зберігати дистанцію між людьми не менше ніж 2-х метрів та дотримуватись заходів особистої гігієни. Подбайте про близьких та рідних людей літнього віку, забезпечивши їх усім необхідним, аби їм не довелось виходити на вулицю.

 Звертаюся до тих, хто повертається додому з - за кордону, ви зобов’язані перебувати на самоізоляції вдома протягом 14 днів з обмеженням кола спілкування з іншими людьми. Попередьте свого сімейного лікаря, що ви прибули з-за кордону та підтримуйте зв’язок з ним.

    Прошу батьків не випускати без потреби дітей на вулицю, а молодь не збиратися компаніями на майданчиках.

     Тимчасово зупинено роботу ринків, в тому числі і стихійних у невстановлених місцях. Прохання до всіх, не порушувати, не приходити на ринок і не торгувати! Не створюйте неприємні ситуації!

Дисципліна та виконання усіх особистих та загальних заходів безпеки є протидією поширенню корона вірусної інфекції!   Пам’ятайте, відповідальність – рятує життя! Бережіть себе, своїх рідних і близьких!

 

Голова Кам’яномостівської сільської ради                                      Олександр ЛЯХОВ.