Фото без опису

У зв’язку із стрімким поширенням захворюваності на гостру респіраторну інфекцію спричинену коронавірусом СОVID-19 на території України та Миколаївської області ,  на виконання постанови заступника Міністра охорони здоров’я Головного державного санітарного лікаря України від 21.04.2020 № 11 «Щодопротидії коронавірусної хвороби (C0VID-I9) у поминальні дні», з метою протидії поширенню хвороби 

- Рекомендовано закрити для відвідування всі кладовища, за виключенням проведення заходів з поховання та  дотриманням протиепідемічних правил.

- З метою охорони громадського порядку буде  забезпечено чергування співробітників поліції на території кладовищ.        

       Звертаюся до вас шановні жителі Кам’яномостівської територіальної громади з проханням з розумінням поставитися до таких жорстких заходів та серйозності ситуації.

Святі отці говорять - найбільше що ми можемо зробити для тих хто відійшов у вічність – це молитися за них та подавати милостиню нужденним.

В передвісті поминальних днів, хочу закликати кожного, задля уникнення ще більшого розповсюдження інфекційного захворювання, дослухаймося до слів Святих отців - згадаймо наших покійних рідних у домашній молитві та пом’янімо їх душу милостинею, а  місця їх поховання відвідати вже після покращення ситуації та завершення карантину.

Кожен із нас повинен зрозуміти, що дотримання норм, які можуть врятувати життя нам і нашим близьким - є пріоритетними в нинішніх умовах.

Бережіть себе. Будьте здорові!

З повагою, сільський голова Олександр Ляхов.