Фото без опису

 

День Незалежності України – свято, яке відзначала Кам’яномостівська громада і вся наша суверенна держава, є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу та  відзначається як найголовніше свято нашої країни.

22, 23 та 24  серпня пройшли  урочистості   в селах Кримка, Катеринка, Кам’яний Міст та селищі Кам’яний Міст нашої громади.

 Розпочиналися всі святкові дійства гарними словами про Україну, які звучали з вуст ведучих свят.  Урочисто звучали слова вітання від голови Кам’яномостівської  сільської ради Олександра Ляхова,   який побував на усіх святкових заходах . Олександр Тимофійович наголошував , що цей знаменний день започаткував новітню епоху в житті нашого народу та побажав усім  міцного здоров’я, родинного затишку, натхненної праці, впевненості у власних силах і нових звершень на благо України!

Порадували  глядачів змістовні концерти, у яких звучали пісні про Україну, про рідну землю, про маму, про кохання. З насолодою зустрічали виступи учнів Кам'яномостівської ЗОШ І-ІІІ ст., Катеринківського НВК. Радували численними новими постановками «Мадагаскарівці» на чолі з керівником – Андрієнко Наталією Яківною.

Присутні мали змогу послухати гуморески у виконанні  Ніни Попик та Надії Добровольської.  Демонстрували свої співочі таланти Василь Кошелєв, Галина Арсеньева, Василь Гончарук, Анастасія Бойчук, Анастасія Баджо, Петренко Любов,  Дана Балеско та Валерія Шинкарук. До глибини душі розчулив вірш про Україну у виконанні Баришніної Анастасії та  вірші від Каріни Казак.  А Лариса Божко та Вєроніка Шевченко, своїм виконанням  "Маминої сорочки", передали всю красу української пісні. Дарували приємні музичні вітання вокалісти: Іванова Юлія, Квасняк Тетяна, Цуркан Діана, Шендер Артем, Цуркан Анна та колоритний фольклорний ансамбль «Кодимчанка».  Запалював  своїми піснями   гурт «Шалені бабоньки».  А колектив "Кримківчанка" довів, що вік немає значення, якщо душа співає!

Після кожного концерту свято продовжувалось дискотекою просто неба.

Хочеться подякувати  нашим постійним спонсорам, керівникам ФГ «Стелла-Макс» та «Аннушка» Максименко М.В.,  Максименко В.М., керівнику ПСП «Колос» Габову С. В., керівникам ПСП «Калина» Лимонченко С.О. та ПСП «Росинка»  Грищенко С.В.  СПД  Жмурченко К.М., СПД  Чумаченко В. Д., СПД  Шишковському В. А. Приватним підприємцям Ткачу П.М., Бондарюк Л.Г.,  Васіліній К.О., Гончаруку В.Є.  за допомогу  та підтримку у проведенні свят.

Дякуємо всім тим, хто прийняв активну участь у підготовці таких гарних та змістовних концертних програм у  нашій громаді.

Щиро дякуємо усім , хто підтримав ініціативу голови Кам’яномостівської сільської ради Олександра Ляхова  та на передодні свят впорядкували  прилеглі території  для проведення урочистостей.  

Отож, святкування Дня Незалежності України в Кам’яномостівській громаді пройшло у теплій і дружній атмосфері. Гомін дітвори, сміх та веселощі довкола піднімали настрій і згуртовували усіх присутніх.

Такі свята об’єднують людей, тому що єдність – велика сила народу. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису