27 серпня в Кам'яномостівській ОТГ відбулися серпневі зустрічі педагогічних працівників закладів освіти.

Говорили про досягнення та виклики на шляху створення Нової української школи, створення безпечного освітнього середовища, розглядали тренди розвитку освіти у законодавстві України, освітні тренди сучасного навчання.

Усіх присутніх привітав з початком навчального року голова  Кам’яномостівської сільської ради Олександр Ляхов та від усієї душі побажав учителям злагоди, добра, натхнення і звісно задоволення від результатів своєї праці!

    Під час заходу , Олександр Тимофійович  вручив  керівникам закладів загальної середньої освіти багатофункціональні  пристрої для друку, сканування та копіювання документів. Також було передано засоби індивідуального захисту для роботи вчителів та технічного персоналу шкіл Кам’яномостівської громади  в умовах карантину. Кожен  навчальний заклад отримав  по 400 масок, 100  пар рукавичок, захисні окуляри, деззасоби - «Дезактин», «Дезодерм» та «Полідез». А вже  до  1 вересня  всі школи отримають безконтактні термометри.

Грамотами відділу освіти, культури, молоді та спорту  Кам’яномостівської сільської ради було відзначено вчителів Катеринківського НВК Зеленюк О.М. та Соловйову І.В., вчителів Кам'яномостівської ЗОШ І-ІІІ ст. Верігу Л.А. та Зацепу В.М, вчителів Кримківської ЗОШ І-ІІІ ст. Довгалюк Т.В., Кошовенко Л.М., Березніцьку Л.О., вчителя  Кам'яномостівської ЗОШ І-ІІ ст. Позняка І.О. 

Плідно попрацювали педагоги на засіданнях міжшкільних методичних об'єднань.

Що ж,  вітаємо всіх із початком навчального року.

Бажаємо всім учасникам освітнього процесу міцного здоров’я, щастя, благополуччя, творчих здобутків та злагоди в державі!