Фото без опису29-го серпня відзначається День памяті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.

З метою вшанування пам’яті захистників України 28 серпня в Кам’яномостівській громаді,   в селі Кам’яний Міст відбулися  пам’ятні заходи.

Віддати належне загиблим воїнам на мітинг-реквієм прийшли учасники АТО, рідні Героїв,  представники влади  , педагоги, молодь  та    небайдужі жителі громади.

Звертаючись до всіх присутніх, голова Кам’яномостівської  сільської ради Олександр Ляхов, зазначив, що відважні українські воїни стали символом гідності, кожен з них вчинив подвиг, повставши проти насилля та несправедливості, віддавши життя за нову, відроджену Україну. Ми всі у вічному боргу перед матерями й батьками за те, що вони виростили мужніх і сміливих патріотів. І схиляємося перед дітьми, які втратили батьків.

    Присутні вшанували память хвилиною мовчання всіх захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України .  Поклали квіти до могили та схилили голови в знак скорботи за загиблим учасником АТО,   нашим земляком Олександром Соловйовим. Народився  Олександр 24 січня  1996  року в селі Кам’яний Міст Первомайського району. Проходив військову службу в 1-му гаубичному самохідно-артилерійському дивізіоні , був механіком-водієм. Загинув  у  квітні 2017 року  біля населеного пункту Роздолівка,  Донецької області під час перебування в зоні проведення антитерористичної операції. Похований в селі Кам’яний Міст. На його честь на фасаді Кам’яномостівської ЗОШ І-ІІ ступенів , в якій він навчався,  встановлено меморіальну дошку .

     В знак пам’яті усіх Героїв України відбувся турнір з міні-футболу. Змагання пройшли у напруженій боротьбі. За підсумками турніру місця розподілилися наступним чином: Кам'яномостівська ЗОШ І-ІІ ст. – почесне І місце, Кам'яномостівська ЗОШ І-ІІІ ст. – ІІ місце, Кримківська ЗОШ І- ІІІ ст.- грамота за ІІІ місце. Усі учасники турніру були відзначені винагородамикубком та грамотами.

     Ми завжди будемо пам’ятати , що Герої України не вмирають! Вони живуть у наших серцях, у наших душах, у нашій памяті!  Нехай прекрасні, світлі та незламні квіти соняшника, нагадують нам про героїзм наших оборонців.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису Фото без опису

Фото без опису