Так у Катеринківському навчально-виховному комплексі чимало позитивних змін. Тут завершились роботи з капітального ремонту даху, це реалізація спільного з Програмою #DOBRE  проекту «Капітальний ремонт даху Катеринківського навчально-виховного комплексу в селі Катеринка».

В рамках проекту повністю замінено стару покрівлю даху з шиферу на металочерепицю, проведено утеплення та вогнезахисна обробка покрівлі, також у школі замінили частину старих вікон на енергозберігаючі металопластикові.

Програмою DOBRE було придбано та передано громаді всі необхідні матеріали, а саме: металочерепиця для даху, утеплювач, дерев’яні рейки, металопластикові вікна та необхідні комплектуючі на суму 532,236 тис.грн. За кошти місцевого бюджету виконані монтажно-будівельні роботи на суму 384,301 тис.грн.

«Ще одна сходинка на шляху до успіху Кам'яномостівської ОТГ позаду – завершилися роботи по проекту «Капітальний ремонт даху Катеринківського навчально-виховного комплексу в селі Катеринка». Здійснення капітального ремонту даху школи забезпечить у першу чергу безпеку перебування дітей та працівників у навчальному закладі, а також його енергозбереження, зупинить руйнування стін, що виникає через затікання води, покращить температурний режим в установі. Дякуємо Програмі DOBRE за таку потужну підтримку! Працюємо далі!» – сказав сільський голова Олександр Ляхов.

«Найбільш критичним та нагальним питанням для нашої школи був ремонт даху. Адже стан покрівлі впродовж багатьох років був незадовільним, протікав, були пошкодження внаслідок граду і негоди. Нарешті, вкрай важливе питання вирішене! Дякую Програмі ДОБРЕ та сільському голові Олександру Ляхову» -  директор Катеринківського НВК Інна Осадча.

Ще раз щиро дякуємо  програмі #DOBRE за доставлене обладнання, за підтримку та допомогу  керівнику Програми Бері Ріду та програмним спеціалістам Наталі Алексієнко, Олегу Баранецькому та Наталії Сафроновій в рамках реалізації спільного проекту «Капітальний ремонт даху Катеринківського навчально-виховного комплексу в селі Катеринка».

Дуже важливо дбати не тільки про навчальний процес, але й про те, щоб було комфортно. Оскільки те, де ми вчимося, впливає на те, як ми вчимося.