Фото без опису

У житті кожної людини буває багато свят, родинних, релігійних та загальнодержавних, але є свята, які займають окреме місце в наших серцях.

Без сумніву, одним із таких є  День громади!

Це день, який об’єднує тих, кому дорогий наш край,  наша Кам'яномостівська громада. День, коли кожен з нас відчуває себе частинкою великої родини та розділяє це чудове свято.

Усі досягнення, якими багата наша громада, складаються з щоденної праці, знань і талантів її жителів .

Дякую всім мешканцям, які небайдужі до долі рідних  сіл та всієї громади.  Переконаний, що спільними зусиллями ми зробимо нашу об’єднану громаду успішною!  А успішна і спроможна громада — це насамперед люди -  які  тут народилися, які тут живуть і працюють на благо та заради своїх дітей і  майбутніх поколінь
Тож, з нагоди  Дня громади, від усієї душі вітаю всіх мешканців і гостей нашої Кам'яномостівської громади та бажаю мирного неба,  злагоди, добробуту. Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії. Зичу всім Божого благословення, щастя та благополуччя, а також міцного здоров’я. Нехай зростає та процвітає наша громада, нехай в неї буде яскраве та щасливе майбутнє. 

З повагою,

голова Кам'яномостівської сільської ради

Олександр Ляхов