Фото без опису

 

12 вересня 2020 року Кам’яномостівська  об’єднана територіальна громада святкувала свою четверту річницю. Цей день став своєрідним підсумком роботи за ці роки – це час, коли доводилося радіти успішним крокам, вчитися на власних помилках, формувати гарну  команду і розвиватися.

День громади – це особливе свято, яке об’єднало всіх, хто любить свій край, свої села, тих людей, чиєю працею воно створювалось.

На площі , біля Катеринківського сільського клубу заздалегідь зібралося багато людей, які з нетерпінням чекали на початок свята та роздивлялися виставку робіт декоративно-ужиткового мистецтва «Майстри громади». Кожне село громади представило виставкову композицію та з гордістю розповідали присутнім про талановитих людей, які тут живуть.

Не аби який інтерес в присутніх викликала святкова фотозона «Я люблю свою громаду»,  де всі охочі  мали змогу сфотографуватися.

«Серед степів громада є чудова, там на світанні запахи медові, теплом вітрів овіяні ліси, і в цьому краї народились ми» - такими гарними словами ведучих розпочалась офіційна частина свята .

Зі словами привітання та подяки звернувся до всіх присутніх голова Кам’яномостівської сільської ради Олександр Ляхов : «Я дякую всім жителям, хто працює в різних сферах життєдіяльності громади, освіти, охорони здоров’я, культури, соціального захисту, виробничої та підприємницької сфер, які вносять вагомий вклад в розвиток нашої об’єднаної територіальної громади. Це лише наші перші кроки, попереду довгий та складний шлях розбудови Кам’яномостівської  ОТГ, але я переконаний, що у нас є майбутнє».

В нашій громаді мешкають працьовиті й талановиті люди, руками яких твориться сьогодення і майбуття нашого краю. Грамотами Кам’яномостіської сільської ради  були відзначені всі колективи закладів дошкільної та загально середньої освіти громади , працівники сільської ради, працівники  культури,  депутати, керівники фермерських господарств та підприємці, працівники Катеринківської амбулаторії та  аматорські колективи сіл громади.

 Під час святкового заходу на сцені виступали творчі жителі громади, дарували чудові пісні, танці та гарний настрій, всім присутнім. Була представлена  відео-презентація щодо проробленої роботи та майбутніх планів розвитку  Кам’яномостівської громади.   Для наймолодших жителів працювали дитячі атракціони, гірки, батути, солодка вата.  А насамкінець, на усіх чекав святковий салют.

Святкування промайнуло наче мить, подарувавши присутнім море приємних емоцій.

Висловлюємо щиру подяку усім, хто долучився до організації та проведення святкування Дня Кам’яномостівської громади. Саме ваша допомога та підтримка допомогли зробити це свято надзвичайно яскравим та незабутнім.

Низький уклін працівникам освіти та  культури, працівникам сільської ради за організаторську роботу, за чудові художні номери.

Слова подяки висловлюємо народним умільцям, які представили свої вироби на виставку, продемонструвавши великий потенціал для розвитку та впізнаваності нашої громади. А також дякуємо усім мешканцям та гостям нашого свята за щирі посмішки та чудовий настрій!

Адже успіхи громади – це перш за все успіхи його жителів – працелюбних, добрих і чесних людей.

Відео-ролик  святкування Дня громади.