На виконання розпоряджень головного державного ветеринарного інспектора України від 05.01.2021 № 1 «Щодо протидії фальсифікації ковбас, ікри лососевої» та від 05.01.2021 № 2 «Щодо протидії фальсифікації масла солодковершкового» та відповідно до повідомлень ГО «Громадський контроль захисту прав споживачів» в рамках масмедійного проекту «СТОП ФАЛЬСИФІКАТ» встановлено факти невідповідності виробництва та/або обігу харчових продуктів операторами ринку:

- ковбасних виробів - ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат», ТОВ «Феракс», ТОВ «М’ясокомбінат Ювілейний», ПрАТ «Український Бекон»;

- ікри лососевої (горбуші) - ПрАТ «Дальриба», ТОВ «Флагман Сіфуд»;

- масла солодковершкового - ТОВ «Рихальський завод сухого молока», ТОВ «Еней», ТОВ «Фірма АПРЕЛЬ», ПП «Земледух В Т», ТОВ «Іва-Арт», ТОВ «Городенківський сирзавод», ТОВ «Інтер-мол», ТОВ «Терен-Про», ВАТ «Турківський молокозавод», ТОВ «Гранд Молпродукт», ТДВ «Яготинський молзавод, Золотоніський маслоробний комбінат», ПП «Рось» філія «Роменський молочний комбінат», ТОВ «Мілкіленд-Україна».

На підставі вищезазначеного та з метою протидії обігу небезпечного, непридатного до споживання, неправильно маркованого харчового продукту Первомайське міжрайонне управління Головного управління  Держпродспоживслужби в Миколаївській області звертається до операторів ринку, які здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з обігу та у строк не більше двох робочих днів  інформувати про  виявлену продукцію даного виробника.

 

Шановні споживачі! У разі виявлення в обігу фальсифікованої продукції вище зазначених виробників повідомляйте Первомайське міжрайонне управління за тел. (05161) 7–53–58, адреса Миколаївська обл., м.Первомайськ, вул. Марії Демченко, 8 в, 55207.