18 червня в Катеринківському сільському клубі зібралися представники медичної сфери з усіх куточків нашої громади та району: лікарі та медичні сестри амбулаторій загальної практики сімейної медицини, завідуючі та працівники фельдшерсько-акушерських пунктів і пунктів здоров'я.  

Від імені голови Кам'яномостівської територіальної громади  Олександра Ляхова та від себе особисто  привітав  господарів свята заступник сільського голови Бондаренко Сергій, який висловив подяку усім, хто оберігає здоров’я і стоїть на варті нашого життя.

«Споконвіку більше за скарби та всілякі надбання цінувалося здоров’я людини, а тому професія лікаря завжди була однією з найнеобхідніших і найшановніших. Саме для неї завжди були, є і будуть актуальними такі поняття як доброта, гуманність, благородність і професіоналізм. Ви даруєте людям найдорожче – здоров’я, віру та надію - зазначив Сергій Володимирович.  

З  теплими побажаннями та подякою до медиків – своїх колег – звернулась і головний лікар Комунального підриємства «Первомайський районний центр медико-санітарної допомоги» Кам'яномостівської сільської ради Первомайського району Тетяна Примак.

Під час урочистостей працівників медичної галузі  за віддану багаторічну сумлінну працю , безмежне милосердя, професійність, високу моральність та лікарську честь, за  допомогу усім залишатися здоровими і життєрадісними та з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника – відзначено Почесними грамотами.

Зі святкової сцени на адресу медичних працівників лунало багато гарних привітань та висловлювань вдячності. Двухгодинний святковий концерт відбувся на одному подиху. Творчі колективи Кам'яномостівської територіальної громади радували всіх присутніх запальними танцями, гарними піснями та цікавими гуморесками. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису