Фото без опису

 

У рамках Програми «Велике будівництво» Володимира Зеленського в селі Катеринка Кам’яномостівської територіальної  громади  розпочато будівництво нової  амбулаторії загальної практики сімейної медицини.  Реалізація проєкту здійснюється за кошти державного бюджету та співфінансуванням з бюджету Кам’яномостівської сільської ради.

Будівництво розпочато за ініціативи голови Кам’яномостівської ТГ Олександра Ляхова,  який  тримає на постійному контролі хід будівництва.

Реалізація даного проєкту  стала можливим за підтримки та наданні допомоги голови Миколаївської ОДА Віталія Кіма, голови обласної ради Ганни Замазєєвої, народного депутата Максима Дирдіна  та депутатів обласної ради Ігоря Савченка, Віталія Порхуна.  

Нова, сучасна амбулаторія буде повністю забезпечена необхідним обладнанням: меблями, медичною апаратурою, комп’ютерною технікою та усім необхідним обладнанням для роботи сімейного лікаря відповідно до стандартів Міністерства охорони здоров’я.  На даний час вже отримано автомобіль «Renault Duster» для амбулаторії,   що   підвищить оперативність, якість та доступність медичного обслуговування населення Кам’яномостівської громади.

А ще, буде проведено благоустрій та озеленення прилеглої території.

На разі будівельниками вже встановлено фундамент та розпочато зведення стін, підводяться всі необхідні комунікаційні мережі.

Будівництво нової амбулаторії в селі Катеринка включено в план перспективного розвитку Кам’яномостівської громади  з метою надання медичної допомоги жителям сільської місцевості  згідно із сучасними вимогами.