День Незалежності України в Кам’яномостівській  територіальній громаді , як і по всій Україні відбувся під гаслом «Ти у мене єдина». Маленькими кроками ми йдемо у майбутнє. Вся країна і наша громада, зокрема. За цей незначний термін ми зазнали чимало гарних змін. Одна з яких – децентралізація, що перетворила нашу громаду в дружню родину.

Майже у всіх селах Кам’яномостівської громади відбулися святкові концерти.

Тепло вітав усіх з 30-річчям Незалежності сільський  голова Олександр Ляхов , який побажав нашій державі та громаді миру, спокою та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, успіхів у всіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України !

 Хвилиною мовчання учасники урочистих заходів вшанували пам’ять про тих, хто в різні періоди історії України віддав своє життя за свободу рідної землі, за незалежність України.

Традиційно приємним моментом урочистостей стало нагородження  грамотами та подяки за вагомий внесок у становлення української державності, високий професіоналізм, активну життєву і громадянську позицію та з нагоди 30-ї річниці незалежності України представникам громади.

Для жителів сіл та  гостей була підготовлена велика та цікава святкова програма.

Яскравими номерами й дивовижними костюмами вражали хореографічні колективи, а творчі та аматорські колективи й окремі виконавці тішили своїм співом.

Після концертів відбулися масові гуляння і дискотека.

Гомін дітвори, веселощі довкола піднімали настрій і згуртовували усіх присутніх. Такі свята об’єднують людей, тому що єдність – велика сила народу.

Неперевершена атмосфера свята захопила всіх присутніх, даруючи чудовий настрій, радість на позитив, який залишиться в спогадах на довго.

 Дозвольте висловити щиру вдячність усім, хто долучився до організації та проведення святкових заходів. Особлива подяка – спонсорам та підприємцям, які зробили свій внесок у святкування 30-ї річниці Дня Незалежності України.