Фото без опису

28 серпня 2021 року для всіх педагогічних працівників Кам'яномостівської  територіальної громади відбулася серпнева конференція. На яку були запрошені сільський голова Кам’яномостівської сільської ради  Ляхов Олександр Тимофійович та голова районної профспілки працівників освіти  Вороніна Людмила Петрівна.

Зустріч пройшла у теплій дужній атмосфері.  Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Клименюк Любов Дмитрівна привітала працівників освіти територіальної громади. Зворушливо та  під гучні оплески урочисто провели на заслужений відпочинок своїх колег - Майстренка Бориса Пилиповича, директора Степківського ЗЗСО І-ІІ ст. та Тягая Анатолія Миколайовича, директора Зеленокошарського ЗЗСО І-ІІ ст.  двох «локомотивів», які вели свої школи по освітянській колії кожен по 36 років. Також привітали їх чарівних новопризначених наступниць  -  Трегубчак Вікторію Олександрівну, директора Степківського ЗЗСО І-ІІІ ст. та Липу Наталію Олександрівну, директора Зеленокошарського ЗЗСО І-ІІ ст.  Молоді, енергійні, цілеспрямовані, креативні вони достойно вестимуть свої заклади до нових висот, до нових звершень.

За вагомий внесок у підготовці закладів до нового навчального року та з нагоди Дня Знань, сільський голова нагородив керівників закладів освіти грамотами.

Традиційно, підвели підсумки 2020/2021 навчального року, який став чи не найбільшим викликом, адже пандемія коронавірусу COVID-19 внесла свої корективи під час навчання ,  що і потягнуло   за собою проблеми зі складання учнями ЗНО.

Вчителі ділились досвідом по реалізації Концепції «нова українська школа», розповіли про нові методи та особливості її реалізації.

Бойко Наталя Володимирівна, вчитель початкових класів, демонструвала відеоролик про впровадження STEM-освіти на базі Кам'яномоствського ЗЗСО І-ІІІ ступенів. Сподіваємось , що діти цього закладу в майбутньому  стануть програмістами чи інженерами!

Вихователь Кам'яномостівського ЗДО «Дзвіночок»  Піньковська Людмила Георгіївна  розповіла про організацію освітнього процесу у закладах дошкільної освіти у 2020/2021 навчальному році в умовах карантину та соціальної дистанції.

Образцова Наталія Валентинівна,  медична сестра Степківського ЗЗСО І-ІІІ ст.,  інформувала про нововвендення в організації якісного та безпечного харчування у закладах освіти.

І на останок, спеціаліст відділу освіти Ярошенко Світлана Вадимівна  наголосила на необхідності вакцинації усіх працівників сфери освіти, для забезпечення освітнього процесу у повноформатному режимі та для того, щоб ми всі якнайшвидще повернулись до звичайного життя.

У переддень  свята Дня знань, хочеться  щиро подякувати  вам,  дорогі наші освітяни,  за добросовісне служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, високий професіоналізм та життєву мудрість. Бажаємо вам  успіхів у вашій благородній педагогічній діяльності, нових творчих знахідок, міцного здоров’я, творчої енергії та людської поваги.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису