Фото без опису

 

15 лютого, в День  вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33 річниці виведення військ з Афганістану,  у Кам’яномостівській  територіальній громаді  традиційно віддали  дань мужності, самовідданості, вірності військовому обов’язку воїнів-інтернаціоналістів, хто боронив мир та спокій у «гарячих точках» світу.

3 сіл нашої  Кам’яномостівської громади виконували інтернаціональний обов’язок  37 воїнів-афганців,  воїнів-інтернаціоналістів. Нажаль семеро з них не дожили до сьогоднішніх днів.  Ми пам’ятаємо і завжди пам’ятатимемо про кожного з них. Схиляємо голови на знак шани та глибокої вдячності за їх подвиг та витримку!

Під час урочистостей,  які проходили в Катеринківському сільському клубі,    лунали слова вдячності учасникам тих далеких подій .

Зі словами подяки до воїнів-інтернаціоналістів звернувся голова Кам'яномостівської сільської ради Олександр Ляхов  : «Дякую вам, шановні учасники бойових дій, за мужність і героїзм. Бажаю усім, хто пройшов нелегкий бойовий шлях, міцного здоров’я».

Відео-презентація  про Афганську війну та  воїнів-інтернаціоналістів Кам’яномостівської громади занурила всіх присутніх в тяжкі спогади про ту "чужу війну".

Вшанували хвилиною мовчання, пам'ять воїнів-афганців та українців, які загинули внаслідок бойових дій на території інших держав і тих,  хто недожив до сьогодішніх днів.

 Представники влади спільно з воїнами-інтернаціоналістами  в знак поваги та вічної пам’яті поклали квіти до меморіальної  дошки  першому  Герою Радянського Союзу,  воїну – інтернаціоналісту  Первомайщини, нашому земляку  Абрамовичу Абраму Григоровичу.

    Після усіх урочистостей  наші герої мали змогу поспілкуватися у тісному крузі.  В дружній атмосфері згадували молодість, ділилися планами на майбутнє.

Висловлюємо щиру подяку усім, хто долучився і доклав максимум зусиль для проведення різнопланового, цікавого, сповненого враженнями та емоціями  заходу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису