Фото без опису

У третю неділю червня усі медичні працівники – лікарі, медичні сестри, фельдшери, санітари, лаборанти відзначають своє професійне свято – День медичного працівника.

 Із цієї нагоди 16 червня в залі засідань Кам’яномостівської сільської ради  пройшли урочистості.

Вітаючи медичних працівників, сільський голова Олександр Ляхов  висловив їм теплі слова вдячності за нелегке служіння громаді й побажав всіляких життєвих гараздів, щоб обрана професія завжди приносила задоволення, додавала ритму і сенсу життя.

У своєму привітальному слові директор КП "ПРЦПМСД" Кам'яномостівської сільської ради Тетяна Примак  зазначила,  що в руках медиків — здоров’я  українців та наше майбутнє. Побажала усім міцного здоров’я, спокою й достатку, успіхів та подальших професійних здобутків.

Тож за сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток охорони здоров’я громади та з нагоди професійного свята Дня медичного працівника медичні працівники  отримали грамоти.

На превеликий жаль, наразі наша країна перебуває у стані війни,   розв’язаної росією проти України, і сьогодні, як ніколи, ми розуміємо неоціненну роль медицини та медичного персоналу у збереженні людського життя та здоров’я. Саме медичні працівники стають справжніми янголами-охоронцями для наших військових на полі бою і ризикують своїм життям заради  спасіння поранених.

Шановні медичні працівники! У переддень свята від усіх жителів Кам’яномостівської громади прийміть вітання і побажання здоров’я, довголіття, особистого щастя, родинного затишку і тепла, успіхів і наснаги, впевненості у завтрашньому дні, шани і вдячності від людей!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису