Фото без опису

Традиційно на передодні нового навчального року,  для педагогічної спільности освітніх закладів  Кам’яномостівської територіальної громади відбулася серпнева конференція.

 На засідання  був запрошений  сільський голова  Олександр Ляхов,  який привітав дружню освітянську родину:  «Бажаю вам миру, злагоди, добра, натхнення, задоволення від результатів своєї праці! Зичу, щоб кожен ваш день був сповнений радістю, щастям та теплом людської подяки за добрі справи. Нехай 2022/2023 навчальний рік стане роком нових професійних досягнень, особистих звершень освітян, а життя виставляє лише гарні оцінки!». Олександр Тимофійович  представив всім присутнім  нового начальника відділу освіти, культури молоді та спорту Кам’яномостівської сільської ради  – Кузьменко Яну Олександрівну, яка також привітала працівників освіти, ознайомила з планом роботи відділу  та  зазначила про важливість реалізації непростих завдань з організації освітнього процесу, важливості збереження життя і здоров’я учасників освітнього середовища «Безпека понад усе!» .

Традиційно, підвели підсумки 2021/2022 навчального року, який став чи не найбільшим викликом і що приніс  з собою проблеми з організації навчального процессу під час військового стану.

Директорка Кам’яномостівської гімназії, Коломієць Валентина Іванівна, ознайомила присутніх з питанням організації навчального процесу дистанційною формою навчання, продемонструвала зручні у використанні платформи, проаналізувала їх недоліки та переваги.

Директорка Степківського ліцею, Трегубчак Вікторія Олександрівна, детально ознайомила з питанням цивільного захисту в освітньому середовищі, аспектами формування документації, нормативно-правовим забезпеченням з даного питання,  видами небезпек та шляхами їх попередження. Надзвичайна ситуація може статися будь-де і будь-коли. Тому у закладі освіти необхідно вживати заходів для захисту працівників і дітей.

Заступник директора з навчально-виховної роботи, Добровольська Наталія Григорівна,  ознайомила присутніх з інноваціями та особливостями  НУШ.  Звернула увагу на оцінювання та освітні програми НУШ

Заступник директора з навчально-виховної роботи Камяномостівського ліцею, Наталія Володимирівна, надала рекомендації з виховної роботи на 2022-2023 навчальний рік.

    У переддень  свята Дня знань, хочеться  щиро подякувати  вам,  дорогі наші освітяни,  за добросовісне служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, високий професіоналізм та життєву мудрість. Бажаємо вам  успіхів у вашій благородній педагогічній діяльності, нових творчих знахідок, міцного здоров’я, творчої енергії та людської поваги і головне мирного неба.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису