Фото без опису

                 Щиро вітаю з Днем Соборності України!

Щороку , 22 січня ми відзначаємо дві рівнозначні за вагою події української історії: проголошення незалежності Української Народної Республіки й Акт Злуки українських земель.

На початку ХХ століття українці об’єднались після падіння імперій.

Термін “соборність” має кілька значень. Це і об’єднання в одне державне ціле всіх земель, заселених певною нацією на суцільній території. А також і духовна консолідація всіх громадян держави, їх згуртованість, незалежно від національності. Але соборність – це також і територіальна цілісність держави. Тому звільнення від російського окупанта всіх українських земель є нашою спільною метою!

І зараз ми, як ніколи, об’єднані у своїх вчинках, думках і мріях. Бо ми всі разом прагнемо Перемоги і бажаємо жити у вільній, безпечній, справедливій і успішній країні. Саме таку Україну кожен з нас хоче бачити, саме такою ми її відбудуємо і зробимо.

Щиро вітаю усіх з цими надзвичайно важливими святами для нашої країни. Бажаю міцного здоров’я, твердого духу, незламної гідності, самоповаги, порозуміння й глибокої віри у гідне майбутнє рідної Батьківщини.

Україна соборна. Разом до перемоги!

З повагою ‒ голова  Кам’яномостівської ТГ Олександр ЛЯХОВ