Проєкт «Покращення умов надання муніципальних і соціальних послуг громадянам та внутрішньо переміщеним особам Кам’яномостівської територіальної громади» реалізує ГО «Оберіг Катеринки» за сприяння Програми розвитку ООН в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

В межах проєкту планується придбання комп’ютерної техніки, мультифункціональних пристроїв для покращення надання послуг соціального та муніципального характеру, а саме – оснащення технікою адміністративних одиниць соціального захисту населення, старост, медичних кабінетів фельдшерсько-акушерських пунктів, пунктів здоров’я та амбулаторій Кам’яномостівської громади.

16 ноутбуків уже отримано та передано для роботи соціальним і медичним працівникам громади. Із нетерпінням чекаємо на мультифункціональні пристрої.

____

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Польщі, Швеції, Швейцарії та Японії.