Фото без опису

                                                                                                                                                         Фото без опису                                                                              

Проєкт «Покращення умов надання муніципальних і соціальних послуг громадянам та внутрішньо переміщеним особам Кам’яномостівської територіальної громади» реалізує ГО «Оберіг Катеринки» за сприяння Програми розвитку ООН в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

В межах проєкту планується придбання комп’ютерної техніки, мультифункціональних пристроїв для покращення надання послуг соціального та муніципального характеру, а саме – оснащення технікою адміністративних одиниць соціального захисту населення, старост, медичних кабінетів фельдшерсько-акушерських пунктів, пунктів здоров’я та амбулаторій Кам’яномостівської громади.

16 ноутбуків уже отримано та передано для роботи соціальним і медичним працівникам громади. Із нетерпінням чекаємо на мультифункціональні пристрої.

____

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Польщі, Швеції, Швейцарії та Японії.

 

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису