Україна

Миколаївська область Первомайський район

Кам'яномостівська сільська рада

 РІШЕННЯ

 

Від  26  квітня   2023  року  № 5                 32 сесія  восьмого  скликання                                        

 

Про затвердження  та введення в дію з 01  травня 2023 року нових тарифів на водопостачання,  та норм споживання води на 1 людину на території села Степківка Первомайського району Миколаївської області.

             З метою приведення тарифів на послуги централізованого водопостачання у відповідність до економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво, забезпечення стабільного водопостачання та водовідведення та розглянувши звернення ФОП «Светлічна», щодо зміни тарифів на  послуги з водопостачання та водовідведення та плановий розрахунок економічно обґрунтованих витрат, пов’язаних з наданням послуг з водопостачання та водовідведення  з 01.05.2023, згідно  п. 22 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про благоустрій населених пунктів»,  керуючись «Порядком формування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 1 червня  2011 року №869 зі змінами, для стабілізації фінансового стану підприємства, Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України №390 від 30.07.2012 року «Про затвердження Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово – комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад»,   сільська рада

ВИРІШИЛА:

1.  Затвердити та ввести в дію з 01  травня 2023 року нові тарифи на водопостачання, які надає ФОП «Светлічна», згідно наданих розрахунків:

 Затвердити нові тарифи на водопостачання  за 1 м. куб по селу  Сепківка в розмірі  :

-  для населення                              - 20,73 грн

-  для інших споживачів                 - 21,68 грн.

 

2.  Дане рішення розмітити на офіційному сайті сільської ради.

3. Рішення № 6 XVIII сесія 7 скликання від 15 листопада 2017 року  «Про встановлення тарифів на водопостачання», вважати таким, що втратило чинність.

4.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії сільської ради з питань містобудування, архітектури, інфраструктури, житлово – комунального господарства, будівництва, цивільного захисту та регуляторної політики та комісії з питань планування бюджету, фінансів законності, правопорядку, захисту прав громадян та планування соціально - економічного  розвитку.

 

 

 

Сільський голова                                                      Олександр ЛЯХОВ