Фото без опису

Шановні мешканці Кам’яномостівської  громади, керівники фермерських господарств, комунальних  підприємств та установ, керівники закладів освіти та  культури, приватні підприємці!

З метою забезпечення пожежної небезпеки та  покращення стану довкілля,  благоустрою населених пунктів Кам’яномостівської територіальної громади просимо  всіх приєднатися до робіт із благоустрою та внести свою частку у справу наведення чистоти і порядку наших сіл.

  • Поскошуйте  траву на своїх земельних ділянках, біля дворів і на прилеглих до них територіях (земельні зони вздовж огорожі до проїжджої частини вулиці).
  • Поприбирайте   біля місць останнього спочинку своїх рідних та близьких.  Адже через цьогорічні часті дощі могили заросли бур’янами.      Кладовище — це святе місце, там спочивають ті, хто відійшов у вічність. Нині ми маємо дбати про місце їх спочинку.
  • Впорядкуйте  власні, прилеглі  та закріплені території, вулиці, двори від бруду і сміття. 
  •  Приведіть   до належного естетичного та санітарного стану парки, сквери, меморіальні комплекси, пам’ятні знаки, дитячі та спортивні майданчики.

Також з метою запобігання розповсюдження карантинних рослин та бур’янів, які сприяють виникненню алергічних захворювань у населення, просимо постійно проводити низьке скошування, висапування, виривання з корінням рослин амброзії до цвітіння.

Громада – це кожен житель! Працюємо разом задля майбутнього своєї країни!

   Необхідно пам’ятати, що про природу та чистоту довкілля повинна дбати не тільки держава, але й кожна людина!

 

З повагою, виконавчий комітет Кам'яномостівської сільської ради.