Фото без опису

Вельмишановні керівники!

Від імені Національного Фестивалю “Код Нації” засвідчую вам свою високу повагу та висловлюю щирі слова вдячності за постійну інформаційну підтримку заходів, що провадяться у межах Фестивалю. У рамках низки подій у зимово-весняний період цього року Фестивалем зібрано та передано на підтримку нашого війська майже тридцять тисяч гривень.

Відтак, з метою подовження сталої підтримки Збройних сил України та беручи до уваги відзначення 06 квітня у світі Міжнародного дня спорту на благо миру та розвитку, Фестивалем оголошено проведення Всеукраїнського спортивного марафону “Крок” до Міжнародного дня спорту на благо миру та розвитку (далі також Марафон). Головною метою Марафону є проведення спортивних заходів благодійного спрямування, присвячених Міжнародному дню спорту на благо миру та розвитку навесні 2024 року задля популяризації ідеї здорової нації та активного способу життя; спонукання до підвищення та розвитку українського духу в суспільстві; залучення представників з усіх областей України до участі задля утвердження моральної, духовної, національної свідомості та єдності українського народу.

Марафон відбувається з 01 квітня по 31 травня у такі етапи: до 05.05 подача заявок на участь у Марафоні; до 10.05 учасники Марафону реєструють результати своїх забігів/заїздів;

15 травня будуть оголошені переможці Марафону; а до 31.05 надіслані дипломи та дарунки учасникам і переможцям. Аби взяти участь в Марафоні, будь-хто з охочих має перейти на сайт події: https://krok.kod-natsii.com/, ознайомитись із умовами Положення, задонатити за участь та заповнити Форму учасника Марафону, натиснувши кнопку “зареєструватись”.

Після цього - подолати забіг/заїзд на заявлену у формі дистанцію у найкоротший проміжок часу, зафіксувавши такий забіг/заїзд за допомогою спеціалізованих застосунків з обліку фізичної активності і підвантажити таке підтвердження участі в Марафоні у відповідну форму подачі результату та очікувати результатів 15.05 Детальніше про Всеукраїнський спортивний марафон “Крок” до Міжнародного дня спорту на благо миру та розвитку можна дізнатись на сайті події: https://krok.kod-natsii.com/