Фото без опису

Запрошуємо учнів до безкоштовних онлайн занять!

Освітній Суп - це можливість для вашої дитини отримати якісне онлайн-навчання з математики та/або української мови за шкільною програмою, а також академічний тьюторинг. Програма організована за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та Глобального партнерства заради освіти (GPE).

Наша громадська організація «Навчай для України» з 2016 року допомагає дітям реалізувати свій потенціал, незалежно від місця народження чи проживання, особливо у час війни.

У рамках проєкту Освітній суп пройшли курс навчання понад 11000+ дітей різного віку.

👉 Академічний тьюторинг - це підхід у навчанні, що передбачає прицільну роботу з дитиною у малих групах, спрямований на розвиток вміння вчитися та навичок самостійності та комунікації.

👉 Кожного місяця ми розпочинаємо нові хвилі навчання. Ви отримаєте повідомлення електронною поштою про дату початку навчання Вашої дитини.

👉 Тривалість навчання- 8 тижнів. Кожне заняття триває 45 хвилин і проводиться з 15:00 до 19:00 за київським часом. Розклад занять буде оголошено перед початком, відповідно до Ваших часових запитів у формі реєстрації.

👉 Викладачі - це вмотивовані й прогресивні вчителі, які пройшли спеціальне навчання та допомагають дитині визначити прогалини у знаннях, використовуючи найактуальніші інтерактивні методи освіти.

🟢 Найближча хвиля стартує -  29 травня 2024

 📌 Зареєструватися тут  або через QRкод

 📍Може брати участь:

✅ навчається у 5-11 класі (без підготовки до НМТ);

✅ проживає в одній з областей: Дніпропетровська, Запорізька, Житомирська, Київська, Миколаївська, Сумська, Харківська, Херсонська, Чернігівська, Луганська, Донецька, Одеська області;

✅ має бажання "підтягнути" свої знання та отримати тьюторську підтримку;

✅ може приєднатися до занять через гаджет і має доступ до Інтернету;

✅ належить до соціально-вразливих категорій або знаходиться у складних життєвих обставинах.

 Для батьків дітей проводитимуться ознайомчі зустрічі та буде надано запис-пояснення,чому додаткові заняття важливі для дітей і як вони будуть організовані.