Відповідно до плану  роботи, 23  серпня 2024 року,  під  головуванням  сільського  голови  Олександра Ляхова  відбулася 50  чергова сесія  сільської ради восьмого скликання. Участь у роботі сесії взяли секретар ради Людмила Козицька, депутати сільської ради, начальники управлінь, відділів сільської ради, старости старостинських округів.

 Основні питання, які було винесено на розгляд сесії:

1. Про  внесення змін до бюджету Кам’яномостівського сільського бюджету на 2024 рік.

2. Про внесення змін до рішення № 1, від 27 червня 2024 року «Про внесення змін до сільського бюджету  на 2024 рік».

3. Про затвердження Плану формування мережі закладів загальної середньої освіти Кам’яномостівської сільської ради на 2024-2027 роки.

4. Про пониження ступеня та перейменування Катеринківської гімназії Кам’яномостівської сільської ради Первомайського району Миколаївської області.

5. Про пониження ступеня та перейменування Зеленокошарської гімназії Кам’яномостівської  сільської ради Первомайського району Миколаївської області.

6. Про припинення шляхом ліквідації Полтавської гімназії Кам’яномостівської сільської ради

7. Про проведення освітнього процессу Кумарівському ЗДО «Зірочка»  у  приміщенні  Кумарівської  гімназії.

8. Про внесення змін до  штатного розпису закладів освіти Кам’яномостівської сільської ради.

9. Про встановлення вартості  харчування вихованців у закладах дошкільної освіти  Кам’яномостівської сільської ради у 2024/2025  навчальному році.

10. Про встановлення вартості  харчування учнів у закладах  загальної середньої освіти  Кам’яномостівської сільської ради у 2024/2025 навчальному році.

11. Про  внесення  змін  до  штатного  розпису Кам'яномостівської  сільської  ради.

12. Про затвердження Програми розвитку відновлюваної  енергетики  та установок зберігання енергії на території Кам’яномостівської сільської ради на 2024-2026 роки.

13. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій в межах с. Степківка, вул. Ювілейна, 3

14. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій  в  межах  с.  Катеринка.

15. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій в межах Кам’яномостівської сільської ради.

16. Про затвердження Порядку продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення, на яких розташовані об'єкти нерухомого майна, що є власністю  покупців цих ділянок на території  Кам’яномостівської сільської  ради.

17. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає продажу.

18. Про надання дозволу на розроблення землевпорядної документації для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), площею 0,12 га., Ткаченко Надії Василівні.

19. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності орієнтовною площею – 0,25га за адресою: Миколаївська область, Первомайський район, с. Катеринка, вул. Перемоги,13.

20. Про надання дозволу на виготовлення Проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (обслуговування господарських будівель та споруд) громадянці  Гронській  Наталі Василівні.

21. Про надання дозволу на виготовлення Проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (обслуговування господарських будівель та споруд) громадянці  Гронській  Марині Василівні.

22. Про надання дозволу на виготовлення Проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (обслуговування господарських будівель та споруд), громадянці Гончарук Оксані Василівні.

23. Про затвердження документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості), гр. Кузьмінського Віктора Дмитровича площею 0,2265 га.

24. Про затвердження документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості), гр. Довгалюк  Тетяни  Володимирівни,  площею 0,2500 га.

Депутати сесії розглянули усі питання порядку денного та винесли відповідні рішення. Детально з  матеріалами сесії можна ознайомитися на веб – сайті Кам’яномостівської  сільської ради.