ЗАПРОШУЄМО НА  ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

18   березня  2019 року  у приміщенні сільської ради відбудеться  засідання виконавчого комітету. Початок о 14.00 - й годині.

Порядок денний:

  1. Про внесення змін до Плану соціально-економічного розвитку   Кам’яномостівської сільської ради на  2017-2020 роки з врахуванням Перспективного  плану розвитку Кам’яномостівської сільської ради  на  2019-2021 роки та продовжити термін  виконання  до 2021 року.
  2. Про внесення  змін до Стратегії  сталого розвитку Кам’яномостівської  об’єднаної територіальної громади  Миколаївської області  на 2018 -2026 роки з врахуванням Перспективного плану розвитку Кам’яномостівської сільської ради на 2019-20201 роки та  продовжити термін виконання до 2026 року.
  3. Про виділення коштів, з бюджету  сільської  ради  на захоронення  жителя  села Кам’яний  Міст, Тарнавського Сергія Володимировича.
  4. Про виділення коштів, з бюджету  сільської  ради  на захоронення  жителя  села Кам’яний   Міст, Колесніченко Іллі  Тимофійовичу.
  5. Про виділення коштів, з бюджету  сільської  ради  на захоронення  жителя  села Кам’яний    Міст, Скоряка Валерія Григоровича.
  6. Про присвоєння  поштової адреси, об’єкту  нерухомого майна (недобудова дачного будинку) по вул. Пісочна, 71, в  селі Кам’яний Міст власник   якого  є Скрипник Олександр Анатолійович.
  7. Про присвоєння поштової адреси на об’єкт  нерухомого майна, а саме земельна ділянка  для будівництва і обслуговування жилого  будинку, в селищі  Кам’яний Міст по вулиці Н. Яремчука, 7-а, власником якого є Куртій Наталя Миколаївна.
  8. Про встановлення гранітної меморіальної  дошки  на стінах будівлі Кам’яномостівської   ЗОШ  I-II ступенів.
  9. Про виключення з інвентарного обліку   житлового будинку по вул. П. Гречаного   буд. 27 в селі Кримка.
  10. Про надання погодження на вирубку дерев на території Кам’яномостівської  ЗОШ I-III ступенів.
  11.  Про надання погодження на вирубку дерев на території Кам’яномостівського  ДНЗ «Дзвіночок»
  12. Про утворення постійно діючої комісії з питань бджільництва на території  Кам’яномостівської сільської ради  (ОТГ).
  13. Про надання погодження на вирубку дерев на території  Кримківської ЗОШ   1-3 ступеня.
  14. Про виділення матеріально допомоги  на  лікування, жителю села Катеринка  Гончарук Володимиру Євстафійовичу.

      На засідання запрошуються члени виконавчого комітету, керівники  структурних підрозділів Кам’яномостівської сільської ради.