Миколаїщина стала пілотною областю, де в лікарнях буде вдосконалено систему психологічної допомоги

У межах Всеукраїнської програми ментального здоров'я за ініціативою Олена Зеленська розпочинається новий проєкт – «Посилення спроможності закладів охорони здоров'я та формування стійкості працівників медичної сфери». Пілотними стануть три наближені до фронту області – Миколаївська, Запорізька та Харківська.

Вправа для заспокоєння "Метелик"

Іноді тривога буває настільки раптовою і сильною, що бракне повітря. Ситуація не з приємних, але й не критична, якщо вміти постояти за себе — вчасно зорієнтуватися і згадати одну з вправ, що допомагають заспокоїтися та вирівняти дихання.

Як себе підтримати – практика вдячності

Шоста серія із циклу анімованих відеороликів закликає робити дуже просту доступну вправу – дякувати. Створено ГО «Безбар'єрність» спільно з Міністерством охорони здоров'я України за підтримки ВОО3 у межах Всеукраїнської програми ментального здоровʼя «Ти як?» за ініціативою Олени Зеленської. Як можна допомогти собі та іншим у періоди стресу, дізнавайся на https://bf.in.ua/turbota.

Партнери ініціативи "Ти як?", до яких можна звернутись за психологічною допомогою

У межах ініціативи Олена Зеленська зі створення Всеукраїнської програми ментального здоров’я продовжується комунікаційна кампанія «Ти як?»Звернутись за психологічною допомогою ви можете до партнерів ініціативи «Ти як?»

«Щоденник подяки»

Коли здається, що радіти нічому, що світ навколо втратив кольори, заведіть «Щоденник подяки». Проста вправа підсвітить хоч і найдрібніші, але світлі моменти життя, допоможе зберегти сили, подарує відчуття спокою.