«Рівний-рівному»?

Що таке «Рівний-рівному»? Принцип, про який все частіше говорять стосовно відновлення військових, ефективно застосовує вітчизняна поліція.

Із 1 до 7 серпня триватиме Всесвітній тиждень грудного вигодовування.

У метро, у бомбосховищах, на паркінгах, поміж двох стін під час повітряної тривоги. В автобусах, потягах, на кордонах із купою валіз. Попри безсоння й постійний стрес українські мами годують грудьми.

Виконавчий партнер Всеукраїнської програми ментального здоров’я ГО «Безбар'єрність»

Виконавчий партнер Всеукраїнської програми ментального здоров’я ГО «Безбар'єрність» та International Medical Corps підписали Меморандум про взаєморозуміння – https://www.linkedin.com/.../urn:li:activity.../

Служба психосоціальної підтримки сімей військовослужбовців

Партнери Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» ГО «Громадський рух «Жіноча Сила України» пропонують військовослужбовцям та їхнім сім'ям впоратися з емоційними викликами та інформують, з ким і як взаємодіяти щодо соціальних питань.

Як знайти свого психолога?

Знайти спеціаліста, якому ви довіритесь і зможете відкритись – задача не з легких. Міністерство охорони здоров'я України підготувало для вас алгоритм, який допоможе зорієнтуватись та обрати психолога, з яким робота буде ефективною.

Вправи для заспокоєння

Вправа «Цеглина» Ця вправа допоможе подолати важкі думки, негативні емоції (страх, тривогу, агресію) чи болісні відчуття. Уяви їх предметом. Наприклад, як цеглину. Вона лежить зараз десь усередині тебе. Тепер зроби глибокий вдих. Впусти в себе більше повітря. Воно має огорнути цеглину. Вдихай, не поспішай. Раз за разом усе більше повітря огортає той важкий предмет. Ми ніби ховаємо й охолоджуємо його. І ось цеглину вже не видно.