Вже зовсім скоро повноцінно запрацює сучасний Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) в селищі Кам’яний Міст з віддаленим робочим місцем в селі Кам’яний Міст.????

З 2017 року Кам’яномостівська об'єднана територіальна громада тісно співпрацює з Миколаївським Центром розвитку місцевого самоврядування та Швецькою Програмою «U-Lead з Європою». В лютому 2020 року ми підписали Угоду про партнерство з Програмою U-Lead з Європою на реалізацію спільного проекту «Фізичне та інституційне створення (модернізація) центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) у Громаді».

????Виконано капітальний ремонт приміщення та фасаду центру надання адміністративних послуг

????створено належні умови безбар’єрного доступу для людей з обмеженими можливостями,

????облаштовано пандуси і обладнано туалетні кімнати, одна з яких з умовами для людей з обмеженими можливостями.

?І вже в грудні в громаду доставлено офісні меблі для ЦНАПу, а саме: робочі столи , крісла, стільці та диван для відвідувачів, тумбочки та шафи для документів, металеві сейфи, дитячий куточок (стіл зі стільцями).

???? незабаром отримаємо техніку та обладнання: настільні персональні комп’ютери, ліцензоване програмне забезпечення, офісні компактні багатофункціональні лазерні принтери.

????ЦНАП – це місце, де не тільки мешканці Кам’яномостівської територіальної громади, а й жителі всієї Первомайщини зможуть отримати найнеобхідніші адміністративні послуги у комфортних умовах.