20 жовтня 2018 року місто Умань зустрічало хореографічний колектив «Мадагаскар» Кам’яномостівської територіальної громади ласкавою погодою золотої осені. В гостях, на 10 Міжнародному фестивалі-конкурсі «Квітуча країна», склалася дуже урочиста та хвилююча атмосфера. Колективи з різних кутків України заповнили Уманський міський будинок культури. Емоції переповнювали учасників фестивалю. Номер за номером на сцену виходили колективи з Одеси, Києва, Харкова, Херсона, Запоріжжя, Дніпра та інших міст. І ось прийшла черга виходу на сцену колективу «Мадагаскар». 10-ти хвилинний виступ пролетів на одному диханні. Овації публіки були настільки гучними, що заглушили  навіть музичний супровід. Залишалось чекати підсумків журі.

Напруга від очікування стомила «мадагаскарівців» та  учасників інших колективів. І ось, після півтора годинної наради судді почали оголошення вердиктів та нагородження. Між оваціями зала та музикою супроводу напружено прислухалися, кого ж нагороджують. Серед нагороджуваних прозвучала назва колективу «Мадагаскар», за ІІІ місце в номінації «Естрадний танець» отримали диплом міжнародного зразка, кубок та медалі. Особливо відзначили хореографа «Мадагаскара» Наталію Яківну Андрієнко подякою за талант, професіоналізм, компетентність, цілеспрямованість та наполегливу працю.

Колектив «Мадагаскар» дякує Чорному Г.Є., Жмурченко К.М., Піхаленко О.О., Чумаченко В.Д. та Ляхову О.Т. за фінансування транспорту.

Особлива подяка голові Кам’яномостівської сільської ради Ляхову Олександру Тимофійовичу за сприяння  та підтримку колективу «Мадагаскар»  в участі у Міжнародному фестивалі-конкурсі, та старості села Кам’яний  Міст  Гевко  Любов  Олександрівні за підтримку та постійну участь в розвитку колективу.Фото без опису