Візит Польсько-Української групи в рамках Програми "DOBRE"

  До Кам’яномостівської сільської ради (ОТГ) з дводенним візитом завітала експертна Польсько-Українська група в складі Пшемислава Фенриха, Магдалени Братко та Оксани Колісник, у рамках Програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність"(DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Завданням експертів було здійснення діагностики нашої територіальної громади в подальшому для створення Стратегії Кам’яномостівської ОТГ. 21 липня експерти побували в населених пунктах ОТГ де були організовані зустрічі зі старостами, мешканцями, активом та лідерами громади.  22 липня в Кам’яномостівській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. експерти разом з сільським головою, старостами, членами виконкому, депутатами, представниками різних установ та бізнесу, було розроблено SWOT- аналіз перспектив розвитку Кам’яномостівської територіальної громади.

Багатодітна родина- щаслива родина

Унікальною цінністю та надзвичайною гордістю України є багатодітні родини. Це особливі сім’ї, бо дітям змалечку прищеплюють людяність, любов до праці, вміння берегти та підтримувати найкращі українські сімейні традиції.

15.06.2017 року участь Кам'яномостівської ОТГ у тренінгу "Бюджетні процеси в об'єднаних громадах.Бюджет участі" в рамках Програми "DOBRE"

15 червня 2017 року в приміщенні Кам’яномостівської ЗОШ І-ІІІ ст. представники сільської ради та актив Кам’яномостівської сільської ради взяли участь у роботі тренінгу " Бюджетні процеси в об’єднаних громадах. Бюджет участі» за участі Благодійного фонду «Ласка, який проходив у рамках Програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність"(DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Тренер Олександр Солонтай, експерт Інституту Політичної Освіти на протязі дня розповідав учасникам тренінгу про Бюджетний процес на місцевому рівні, участь депутата у бюджетному процесі та результати реформи децентралізації у бюджетному процесі. Олександр Солонтай: «Бюджет Участі - це можливість громади реалізувати власні соціальні проекти за бюджетні кошти» та наголосив «До виконання проекту варто залучати широке коло громадськості! Якісне виконання проекту сприяє формуванню СВІДОМОЇ та ВІДПОВІДАЛЬНОЇ громади!».

Кам’яномостівська сільрада в міжнародній програмі DOBRE

26 квітня 2017 року в НСК Олімпійський м.Київ, Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) оголосило переможців 2-го раунду (25 громад), що візьмуть участь у новій програмі USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).