Всеукраїнська естафета пам’яті «Слава визволителям України»

            З нагоди 75-річчя визволення України від фашистських загарбників у нашій країні проходить Всеукраїнська естафета пам’яті «Слава визволителям України». 26 березня 2019 року, на території Кам'яномостівської ОТГ в селі Кримка, Первомайський район перейняв естафету від Вознесенського району. Ця меморіальна акція йде від області до області, від міста до міста, від села до села, відтворюючи хід звільнення окупованої гітлерівцями землі зі Сходу на Захід.            Майже протягом місяця символи великої Перемоги передаються від району до району Миколаївської області. Естафета вже пройшла територією Казанківського, Новобузького, Баштанського районів. 

Зустріч представників громади з ландшафтними дизайнерами щодо створення громадського простору на острові на річці Кодима в селі Кримка.

Минулого тижня в Кам'яномостівській сільській раді в рамках Програми місцевого економічного розвитку Кам'яномостівської ОТГ, відбулася робоча зустріч представників громади з Програмним спеціалістом DOBRE Наталею Алексієнко та фахівцями з ландшафтного дизайну Юлією Огаренко і Богданом Синько.

Зворушливо вшанували учасників бойових дій на території інших держав та відзначили 30-ту річницю виведення військ з Афганістану.

      Минають дні, ідуть роки, але для кожного, хто пройшов важкими дорогами війни в Афгані, Сомалі, Анголі, В’єтнамі, хто не раз зазирав в обличчя смерті, втрачав друзів, ті події залишились біллю у серці та назавжди закарбувались в пам’яті. І саме ця пам'ять щороку, у лютневі дні, збирає всіх разом, щоб вшанувати воїнів-інтернаціоналістів та згадати тих, хто не повернувся з війни.

Завершальний етап обговорення серед населення Перспективного плану розвитку Кам’яномостівської ОТГ та звіт сільського голови .

14 грудня в селі Кам'яний Міст відбувся завершальний етап обговорення серед населення Перспективного плану розвитку Кам’яномостівської ОТГ на 2019-2021 роки та звіт сільського голови про виконання робіт, які були проведені у 2017 – 2018р.        

ЗВІТ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ ТА ОБГОВОРЕННЯ ПЕРСПЕКТИВНОГО ПЛАНУ РОЗВИТКУ КАМ'ЯНОМОСТІВСЬКОЇ ОТГ В СЕЛІ КРИМКА

13 грудня,   відбулися загальні збори  мешканців  села  Кримка  з приводу звіту голови  Кам’яномостівської сільської ради Олександра Ляхова про пророблену роботу за 2017-2018 роки та обговорення Перспективного плану розвитку Кам’яномостівської ОТГ на 2019-2021 рр .  В обговорені взяли участь депутати, староста  та всі небайдужі мешканці села .

Звіт сільського голови та обговорення Перспективного плану розвитку Кам'яномостівської ОТГ в селі Катеринка

          Село Катерика  стало   наступним населеним пунктом, у якому , 12 грудня відбулися збори громадян з приводу звіту голови сільської ради  за 2017 - 2018 р. та обговорення Перспективного плану розвитку Кам’яномостівської ОТГ на 2019 -2021 р.  

Звіт сільського голови та обговорення Перспективного плану розвитку Кам'яномостівської ОТГ

       11 грудня в  селищі Кам’яний Міст, відбулися збори громадян з приводу звіту голови сільської ради  про пророблену роботу  за  2017-2018 роки та обговорення Перспективного плану розвитку Кам’яномостівської ОТГ на 2019-2021 рр.